Rade Bogdanović opleo po Piksiju, Džajiću i FSS, pa otkrio zašto igrači neće da igraju za reprezentaciju

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 49

Fudbalski savez Srbije u prethodnom periodu proživljava reforme na određenim poljima. Selektor je ostao isti nakon Evropskog prvenstva, dok su otkaze dobili Jovan Šurbatović i Miroslav Tanjga. O celoj situaciji u FSS-u je govorio i Rade Bogdanović.

Bivši napadač je već poznat srpskoj javnosti kao neko ko nema dlake na jeziku i ko je spreman da govori otvoreno o svemu, pa se tako ni ovoga puta nije uzdržavao od svojih komentara, koje narod jednostavno voli.

On je bio gost na BlicTV-u, gde se prvo dotakao činjenice da je mnogo fudbalera otkazalo nastup za reprezentaciju pred mečeve sa Španijom i Danskom.

- Razlog je nezadovoljstvo selektorom i zato nisu hteli da dođu da igraju. Možda Vlahović neće da igra desnog veznog kao što je igrao za reprezentaciju. Meni je bilo nelogično da selektor posle tri godine promeni prvog golmana na Evru. Obrazloženje je bilo šturo. Nismo dobili ništa posle tog takmičenja. Bilo bi korektno da se izašlo sa izjavom, ono na aerodromu je bilo u prolazu i bez respekta prema fudbalskoj Srbiji. Mislim da ovih šest fudbalera nisu hteli da igraju, izmislili su razlog. Privatan razlog? Igraš protiv prvaka Evrope – rekao je Bogdanović.

Takođe, on je poručio i da trenutno vlada komična situacija u celom savezu.

- Rekao je (prim.aut. selektor Stojković) da su oni koji iskoriste šansu na ovim utakmicama zabetonirani u nacionalnoj selekciji. Ako bude napravio rezultat i ostao u svom sedlu, mislim da će to da bude tako zbog njegovog stava i sujete. Za mene jako komična situacija u FSS.

Uporedio je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragana Džajića sa aktuelnim predsednikom SAD-a Džoom Bajdenom.

- Evo Džo Bajden se neće kandidovati. On je naš Bajden. Ima 78. godina, vreme mu je da ide, ako imalo ima morala i poštenja. Idealni kandidati bi bili Nemanja Vidić, Vlada Jugović, sijaset njih. U Evropi na njihovo ime ustaju. Jugović se bavi uzgojem duvana i vina, umesto da bude u FSS. Tamo je jedan kartel. Samo su tu selektor i predsednik saveza, svi odlaze, a samo oni ostaju. Ako Srbija gleda budućnost, treba da gleda mladost i energiju. Vidić je završio jer su ga degradirali, Užice mu nije dalo podršku.

(Telegraf.rS)

Video: Dušan Tadić odgovorio Radetu Bogdanoviću na prozivku za penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 58

    4. septembar 2024 | 14:38

    Браво господине,било је време да неко каже ИСТИНУ...

  • Đorđe

    4. septembar 2024 | 14:59

    Potpisujem sve!!!

  • Novak Ž

    4. septembar 2024 | 14:32

    Dati komentar je u ovoj situaciji komičan. Krenuću od godine pok Velibora Vasovića kad je hteo da pomogne FS šutnuli ga ko prljavu krpu. I ovaj najnoviji kada je hteo da se kandiduje Vidić i njega šutnuše. Tebe da žele da čuju netreba im druga istina. Da bi smo bilo šta uradili MORA da se od podsaveza do vrha FSS SVI LJUDI SMENE I U ZABORAV. Ovako su povezani ko creva i nameštanje i krađom za sebe a klubove ko beje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA