Zvezda ga dovela kao pojačanje za Ligu šampiona, a on sad otišao u 2. ligu Indonezije!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Imala je Crvena zvezda u prošlosti dosta uspešnih transfera koje je dobro naplatila, ali je imala i onih drugih, koji su brže bolje zaboravljeni. U kategoriji tih drugih spada i Dejan Meleg, koji je svojevremeno stigao kao poajčanje za Ligu šampiona, ali nikad nije ispunio svoj potencijal.

Dejan Meleg je još kao klinac otišao put Ajaksa iz Vojvodine, očekivala su se velika dela od njega, ali... Usledila je pozajmica u Kambur, potom se vratio u Vojvodinu i tamo je proveo godinu i po pre nego je otišao u Tursku.

Samo godinu dana kasnije, 2018. godine je stigao u Crvenu zvezdu kao pojačanje za Ligu šampiona, ali ni tamo nije blistao. Nastavio je da menja klubove, igrao je za Levadijakos, Radnički iz Niša, Borac iz Banjaluke, Enpi, a sada je u drugoj ligi Indoneznije.

Meleg je potpisao ugovor sa ekipom Persipal Palua, koja se takmiči u drugom po snazi takmičenju u ovoj atraktivnoj zemlji.

Čini se da Meleg želi da oporavi karijeru s obzirom na to da ima tek 29 godina.

(Telegraf.rs)

Video: OFK pobedio Partizan: Ludilo u Zaječaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA