Partizan čeka predsednika, ali to neće biti Milija Babović: Stigao demanti od njegovog sina!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Partizan će u bliskoj budućnosti, ako sve bude teklo po debelo zakasnelom planu, koji je trebalo da bude realizovan još početkom leta, dobiti novog predsednika, ali to neće biti Milija Babović, kako se tada, a i danas pojavilo u javnosti. Demanti je stigao direktno od naslednika jednog od najuglednijih srpskih biznismena - Stefana, nekada fudbalera crno-belih, a danas jednako uspešnog poslovnog čoveka, koji je imperiju praktično preuzeo na svoja pleća i uspešno je vodi poput oca.

Babović mlađi oglasio se na društvenim mrežama i napomenuo da je porodica jednako uz fudbalski i košarkaški klub, da su pomagali i pomagaće, ali da ih samopromocija u vidu funkcija ne interesuje.

- Da stavimo tačku na dugogodišnje (polu)informacije o eventualnom Milijinom preuzimanju predsedničke funkcije Fudbalskog kluba Partizan. Moj otac neće preuzeti navedenu funkciju. Pomažemo porodično godinama finansijski KK Partizan i FK Partizan, a on lično duže od dve decenije bez ikakvog interesa, jer je naprosto ljudska gromada. Bežimo od lične promocije i novinskih napisa. Mi pomažemo jer tako osećamo. Hvala, prijatno - napisao je Stefan Babović na društvenim mrežama.

Stefan Babovic Foto: Instagram / babovic_stef

I zaista je tako, Milija Babović je uvek bio uz Partizan u nevolji, poslednji put u martu ove godine, kada je dao milion evra pomoći da bi klub obezbedio evropsku licencu. Deo sredstava je namenio i omladinskoj školi... Takođe je zakupio i ložu u Humskoj na godinu dana i dao svoj novac da se ona uz ostale obnovi i rekonstruiše.

Ali, funkcija u Humskoj ga ne zanima, trebalo bi da je zauzme neko drugi uz jedan mali uslov: da se predsednik u jednogodišnjoj ostavci - Milorad Vučelić konačno zaista povuče i prepusti upravljanje klubom nekome ko ima energije, snage i moći za tako nešto.

U protivnom, ako se nastavi funkcionisanje, odnosno preživljavanje Partizana od danas do sutra, protivno Statutu i bez ikakvog plana i ideje za budućnost, crno-belima se ne piše dobro.

(Telegraf.rs)

Video: OFK pobedio Partizan: Ludilo u Zaječaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    4. septembar 2024 | 12:41

    Klub treba da preuzme neki preduzetnik koji će da finansira klub i nađe dobrog sponzora. Predsednik Upravnog odbora treba da donira 1 milion evra, podpr. 500 hiljada evra, a članovi po 200.000 i evra. Pa ko hoće da vodi i odlučuje neka izvoli. Bivši igrači i pevači mogu biti samo folklor kluba, i da ga promovišu.

  • S T I R L I N G

    4. septembar 2024 | 12:12

    Kapa dole Babovicima , svaka vam čast i neizmerno hvala !

  • CG

    4. septembar 2024 | 16:15

    Jedini pravi pr3dsjednik, mjereno postignutim rezultatima, u poslednje 4. decenije, jeste Djuric. Ona dvojica, Zeka i Bjeka i ovi sadasnji, koji, kao i oni, ne daju fotelju ni pod koju cinenu, nista ne valjaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA