Nenad Lalatović dobija veliko pojačanje: Jojić se vraća u srpski fudbal, pukla transfer bomba u Lučanima!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ekipa Mladosti iz Lučana otkako je Nenad Lalatović stigao u klub beleži samo pobede. Oni su odigrali tri meča, upisali su isto toliko pobeda i to protiv veoma moćnijih rivala bar na papiru. Samim tim, trener je dobio i veliko pojačanje za ovu sezonu u vidu jednog povratnika u srpski fudbal.

Radi se o Nikoli Jojiću, izdanku upravo školi fudbala ove ekipe koji je prethodnog leta otišao put Stouk Sitija u transferu vrednom oko 1.500.000 evra. Jojić se tamo nije snašao, a kako pišu engleski mediji, on će do kraja sezone igrati upravo u Lučanima.

Dobijao je dosta prilike Nikola Jojić tokom prethodne sezone, on je odigrao na čak 15 utakmica u Čempionšipu i imao je skroman učinak od četiri gola i dve asistencije, ali očigledno to nije bilo dovoljno da ubedi čelnike ovog kluba da ostane u Engleskoj.

On bi trebalo da se vrati u Srbiju i opet zaigra za Lučane, gde je u sezoni 2022/2023 imao skro od 37 mečeva, na kojima je postigao sedam golova i 10 asistencija.

Po svemu sudeći, Nenad Lalatović dobija ogromno pojačanje u svojoj ekipi.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović presrećan posle pobede nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gale

    4. septembar 2024 | 14:49

    Još jedan neuspeli igrač, povratnik, koji može da igra samo u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA