On je najveća Zvezdina bomba: Terzić ispunio najveću želju, na Marakanu stigao igrač koga je čekao 10 godina

 
S. G.
D. U.
S. G. D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 18

Pred sam istek roka za registraciju igrača za Ligu šampiona, Crvena zvezda je obradovala svoje navijače i ozvaničila dolazak trojice fudbalera, među kojima je i davnašnja želja generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

Naime, posle odlaska Hvanga u Fejenord., ao što je Telegraf najavio, u klub su stigli Nemanja Radonjić, iz Torina, Silas Katoma Mvumpa iz Štutgarta, a ozvaničen je i dolazak Radeta Krunića iz Fenerbahčea.

Zanimljivo, upravo je o njemu svojevremeno govorio i sam Zvezdam Terzić tokom ekskluzivnog intervjua za Telegraf, gde je ispričao svoju životnu ispovest.

Tada, Terzić je, pored brojnih fudbalskih i ličnih tema, otkrio i ime fudbalera za kojeg žali što ga nije doveo na Marakanu.

Terzić je otvoreno rekao da je reč o periodu kada Zvezda nije imala 300.000 da realizuje transfer.

- Ne mogu da prežalim Radeta Krunića koji je trenutno član Empolija. To je igrač koji mi se jako svideo. To je kao kada u ergeli vidite kvalitetno ždrebe koje se razlikuje od ostalih. I kako trči i kakvu moć ima…- rekao je Terzić i dodao:

- Hteo sam da ga dovedem čim sam došao u Zvezdu. To je bio igrač koji je tada vredeo 250 ili 300.000 evra. To je ništa, jer sada vredi milione. Međutim, Zvezda je bila u takvom kanalu tada da nisi mogao ništa da uradiš - rekao je tada Terzić za Telegraf.

Da podsetimo, kao što je Telegraf ranije i najavio, Krunić dolazi u Zvezdu besplatno, a prethodno je nosio dres Fenerbahčea.

Takođe, Telegraf je izneo i detalje dogovora. Naime, klubovi su se saglasili da od narednog transfera reprezentativca Bosne i Hercegovine podele po 50 odsto, a potpisao je ugovor na 2+1 godinu.

(Telegraf.rs)

Video: Terzić: Ovo sam najviše zamerio Baharu, ime Partizana mora da se izgovara sa poštovanjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hea

    3. septembar 2024 | 22:34

    Pa da dolazi besplatno ali mu je plataa bar 2 milona godisnje

  • dg

    3. septembar 2024 | 22:56

    Znači čekao ga otkad je ovaj bio klinac od 15 godina. Dugo. Nadam se da će se isplatit.

  • Dragan

    3. septembar 2024 | 23:14

    Taj krunic da je valjao igrao bi za fener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA