Korenite promene u FSS: Posle Šurbatovića smenjen i Miroslav Tanjga

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Nastavljaju se promene u Fudbalskom savezu Srbije. Nakon Jovana Šurbatovića otkaz je dobio i Miroslav Tanjga, doskorašnji direktor sportskog sektora.

Otkaz mu je uručen na sednici Izvržnog odbora FSS-a.

- FSS je prekinuo saradnju sa Miroslavom Tanjgom, direktorom sportskog sektora. I njemu je izražena zahvalnost na saradnji uz želje za uspehom u budućnosti - zaključuje se u saopštenju FSS.

Takođe, savez je napustio i Jovan Šurbatović, koji je od 1. avgusta 2016. godine obavljao dužnost zamenika generalnog sekretara, a nedugo zatim, 9. decembra 2016. godine izabran je za generalnog sekretara FSS. Članovi Izvršnog odbora izrazili su istovremeno zahvalnost Šurbatoviću na dosadašnjoj saradnji i poželeli mu uspeha u daljoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi: "Nije bilo tuče Vanje Milinković Savića na Euru"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    3. septembar 2024 | 16:12

    Korenita promena bi bila: VIDIĆ umesto DŽAJIĆA. Sve ostalo su kozmetičke promene. Zbog ovoga srpski fudbal je na dnu dna. Takav će još dugo biti!

  • Prle

    3. septembar 2024 | 16:04

    Šta je ovde korenito? Smenjeni bezveznjaci, šta je sa predsednikom i ostalima? Gde je "mutavi" Džajić, koji se ne oglašava?! Gde su ostali "stručnjaci", koji su tu samo kada se dele pare?! Ovo je samo loša šminka.

  • Dexmil

    3. septembar 2024 | 15:52

    Mazanje ociju nebitnim likovima. A glavesine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA