Otkrivamo! Rade Krunić došao u Zvezdu za džabe: Ovo su detalji transfera velikog pojačanja za LŠ!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 65

Crvena zvezda je poslednjeg dana prelaznog roka odlučila da "detonira" tri "bombe", pa će tako dres crveno-belih u jednom danu zadužiti Rade Krunić, Nemanja Radonjić i Silas Katoma Mvumpa!

Ostala je Zvezda bez Korejca Hvanga In Beoma, koji je odlučio da napusti crveno-bele poslednjeg dana prelaznog roka, iako je prethodno postignut načelni dogovor da ostane na Marakani.

Ali, navijači će sigurno biti zadovoljni pojačanjima koja su došla umesto njega. Rade Krunić stiže iz Fenerbahčea, a godinama je igrao standardno u Milanu, Silas stiže iz Štutgarta, dok je Radonjić bio pod ugovorom sa Torinom.

Sva trojica imaju ozbiljan staž u ligama petica i predstavljaće veliko pojačanje. Silas i Radonjić će doneti brzinu, koja je posebno bitna za nivo Lige šampiona, dok će Krunić biti zamena za Hvanga.

Ono što je posebno zanimljivo, i što će oduševiti navijače, Rade Krunić stiže bez obeštećenja!

Zvezda je dovela pakleno pojačanje za džabe! Crveno-beli su postigli dogovor da se obeštećenje od narednog transfera deli sa Fenerbahčeom 50/50!

On će prema našim saznanjima potpisati ugovor na 2+1 godinu!

(Telegraf.rs)

Video: Milojević nikad kraći posle pobede Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. septembar 2024 | 14:19

    Brutalan igrac, kojeg sam pratio godinama u Milanu, gde je umeo da odigrao brutalne utakmice i gde je bukvalno igrao sta god da treba! Igrac da ovakvom karijerom i reputacijom nikada nije dosao u Zvezdu! Dok je Radonja za 3 klase ozbiljniji igrac i od Pume i od Milsona! Zvezda ima ozbiljnu ekipu, steta samo sto je na bekovoma kriminalna!

  • Dajan

    3. septembar 2024 | 14:16

    Ode gorivo na 230 🙉😉😜

  • Delija

    3. septembar 2024 | 14:16

    Lepa ekipica se sprema 🔴⚪️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA