Saznajemo! Barak Bahar dovodi Severinu: Evo koliko će novca Partizan zaraditi na transferu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Dan posle prodaje Mateusa Saldanje Partizan je na dobrom putu da proda još jednog strandardnog prvotimca. Kako Telegraf saznaje, Ksander Severina će nastaviti u Makabiju iz Haife, koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar. Klub iz Humske će na ime pomenutog transfera zaraditi između 1.300.000 i 1.500.000 evra!

Klub iz Humske je u ponedeljak dobio zvaničnu ponudu iz Izraela i otpočeli su pregovori koji bi tokom današnjeg dana trebalo da budu uspešno okončani, jer je razlika između onoga što Izraelci nude i crno-beli traže između 200.000 i 300.000 evra.

Partizan bi prodajom Holanđanina, uz već prodatog Saldanju, zatvorio budžet do zime i lakše disao, s obzirom na činjenicu da nije uspeo da se plasira u evropska takmičenja. T

aj novac će klubu iz Humske poslužiti i da okonča letnji prelazni rok, angažovanjem bar još jednog napadača - Lazara Romanića, kao i mladog Mihajla Ilića koji će doći iz Bolonje na pozajmicu.

Ksander Severina Foto: MN Press / Marko Metlaš

Što se Ksandera Severine tiče, stigao je u Partizan prošlog leta iz Ado Den Haga, kao slobodan igrač na tržištu i u prvoj sezoni je, uz jednu ozbiljniju povredu, odigrao 37 mečeva, uz osam golova i jednu asistenciju, dok je u tekućoj odigrao 11 utakmica bez učinka.

S obzirom na činjenicu da je došao bez obeštećenja i da je imao prilično skromnu platu u odnosu na ostale internacionalce u Humskoj (oko 18.000 evra), reklo bi da da taj posao Partizana i nije tako loš...

(Telegraf.rs)

Video: Pomoćni trener Partizana posle meča sa Vojvodinom: Mnogo utakmica bez golova, moramo da menjamo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😅😅😅😅😅

    3. septembar 2024 | 11:28

    Za te pare Zvezda može da proda pomoćne radnike sa Marakane😅

  • CG

    3. septembar 2024 | 10:52

    Ne skrecite paznju, uprava mora da ide.

  • lemi

    3. septembar 2024 | 11:49

    Samo 18k € ?!?! Sirotinjo i bogu si teska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA