In Beom Hvang predstavljen u Fejenordu, poručio im: "Ovo je najveći klub u kom ću igrati u svojoj karijeri..."

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Crvena zvezda je i zvanično ostala bez jednog od svojih najboljih igrača, pošto je In Beom Hvang predstavljen kao novi igrač Fejenorda. On je već obavio medicinske preglede i zadužio je dres sa brojem četiri u timu iz Roterdama.

In Beom Hvang je tako napunio kasu Crvene zvezde, ali i ostavio veliki rupu na sredini terena koja bi trebalo da se popuni pre kraja prelaznog roka, odnosno, pre kraja roka za registaciju igrača koji mogu da učestvuju u Ligi šampiona.

Nakon dolaska u Fejenord, Hvang je rekao da je čuo samo najbolje stvari o klubu.

- Srećan sam što sam ovde. Moj saigrač Uroš Spajić mi je rekao da je sjajna odluka da dođem u Fejenord. Ovo je najveći klub za koji ću igrati u svojoj karijeri, orgroman klub u Evropi i nadam se da ću ovde ostati dugo vremena. Razumem da je ovde stadion uvek pun i zato se radujem svakom meču - poručio je Hvang.

(Telegraf.rs)

Video: Hvang zabrinuo navijače Zvezde: "Ne znam da li ostajem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    2. septembar 2024 | 21:58

    Svaka cast fejnordu ali oni nisu veci klub od Zvezde

  • Pp

    2. septembar 2024 | 23:39

    Razumljivo je šlihtanje navijačima novog kluba, ali Fejnord je mnogo, mnogo manji klub od Zvezde, u svakom smislu. Zvezda je najtrofejniji klub na Balkanu, i jedan od malobrojnih klubova na Svetskom nivou koji ima i Evropsku i Svetsku klupsku titulu.

  • Cv

    2. septembar 2024 | 21:52

    Zar to nije Zvezda 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA