Šokantan transfer u svetu fudbala: Bio najbolji igrač šampiona Italije, a sada završava u Turskoj

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Saga Viktor Osimen doživela je svoj kraj konačno prvih dana septembra. Nigerijski napadač nije otišao ni u Čelsi, ali ni u Al Ahli kako se mislilo da će biti, već će u narednih godinu dana igrati za Galatasaraj kao pozajmljeni fudbaler.

Neverovatna situacija u vezi igrača koji je pre dve sezone bio ubedljivo vodeća figura Napolija u pohodu na titulu Seriji A samo je upotpunjena podatkom da je on pre ovog posla bio prinuđen da potpiše novi ugovor sa italijanskim timom. Razlog je jednostavan.

Kako se radi o fudbaleru čiji ugovor ističe na leto 2026, Napoli je hteo da se obezbedi kada pozajmica istekne i nakon iste uzmu veliku sumu novca za njega. Da novi ugovor nije dogovoren, njemu ostalo samo još godinu dana posle ove sezone, što bi mu spustilo cenu.

Fabricio Romano javlja da je let za Istanbul već čekiran i da preostaje samo da se izvrši konačan dogovor na relaciji Osimen - Galatasaraj. Turski tim nema opciju kupovine i pokrivaće oko deset miliona evra njegove zarade.

Viktor je za Napoli odigrao 133 meča i postigao 76 golova, a pre nekoliko dana je propao posao vredan 80 miliona sa saudijskim klubom. Italiju napušta posle velikih peripetija i sukoba, a njegova zamena je već dovedena u vidu Romelua Lukakua.

(Telegraf.rs)

Video: Glumica "gola" šetala na Napolijevom stadionu: Ludnica je nastala kad je skinula bade mantil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA