Crveno-beli doveli senzacionalnog fudbalera pred borbe u Evropi: Potpisuje bivši as Čelsija!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prelazni rok u većem delu Evrope je okončan, ali ne i u Grčkoj, gde se pred početak evropskih nadmetanja vrši dopunska selekcija. Tako je aktuelni osvajač Lige konferencije Olimpijakos dodatno pojačao svoje redove jednim od najboljih krilnih igrača u Engleskoj iz prethodne decenije.

Vilijan Boržeš je dogovorio posao sa klubom po informacijama koje prenosi Fabricio Romano i uskoro ga očekuju medicinski pregledi i potpisa sa Pirejcima. Veliki posao koji bi mogao da im donese kvalitet na ofanzivnim pozicijama.

Bivši as Korintijansa, Šahtjor,a Anžija, Čelsija, Arsenala i Fulama ima 36 godina i u poslednjim je godinama svoje karijere. To je Olimpijakos iskoristio i uspeo je da angažuje ogromno pojačanje.

Grčki klub je u aktuielnom prelaznom roku angažovao osam igrača pre Brazilca, a među njima i Marka Stamenića, bivšeg igrača Crvene zvezde, koji je u Grčku došao kao pozajmljeni fudbaler Notingem Foresta.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi pitao Jovića da li je bolje, napadač ne može da trenira pred meč sa Španijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA