Filip Kasalica stiže u Ritopek, a zajedno sa njim dolaze još dvojica!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakav "lud" transfer smo dobili ovog dana u "beton ligi" Srbije! Fudbaler koji je svojevremeno dominirao u Superligi Srbije, a koji je nosio dres Zvezde i OFK Beograda, Filip Kasalica odlučio se ni manje, ni više nego da potpiše za ekipu Podunavca iz Ritopeka.

I neće biti sam, pošto sa njim stiže još jedan bivši fudbaler Zvezde, Miloš Stojčev, kao i bivši igrač Partizana, Filip Stanisavljević, tako da je Podunavac faktički zaorkužio "trojku" fudbalskih legendi sa terena Superlige u poslednjih 10 godina.

Kasalica je sigurno među najzvučnijim pojačanjima ekipe iz Ritopeka, koja je prošlu sezonu Međuopštinske lige C završila na deobi poslednjeg mesta. Nisu spremni u Podunavcu da im se tako nešto ponovi i ove godine, zbog čega su se odlučili na dovođenje tri iskusna vuka.

Iako u godinama, oni bi mogli da naprave ogromnu razliku na samom terenu. Kasalica je svoje ime "napravio" u Slobodi iz Užica, odakle je prešao u Crvenu zvezdu, a zatim ga je put vodio čak i do Južne Koreje, pa i Kazahstana. Poslednje sezone bio je na pozajmici u OFK Beogradu.

Sa druge strane, Stojčev je i sam krenuo iz Zvezde, potom bio deo Vojvodine, a i sam je stigao do Kazahstana. U poslednje vreme se vratio natrag za Srbiju i nastupao je za Grafičar.

Jedini crno-beli igrač iz prošlosti, Filip Stanisavljević posle Partizana bio je deo i Ujpešta u Mađarskoj, a nastupao je i sam za Platanijas. Poslednji klub iz Superlige bio mu je Voždovac.

Interesantno je da svi imaju po 37 godina, tako da će biti zanimljivo videti koliko imaju snage i mogu li da izdrže tempo od 90 minuta.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi opširno o tome da li ga igrači bojkotuju, da li očekuje "pobunu" navijača, Španiji...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA