Poznati sudijski analitičar: "Radnički oštećen za penal protiv Zvezde, pitanje je zbog čega VAR ne reaguje"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 42

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sinoć u meču punom tenzija Radnički 1923 iz Kragujevca u Gornjem Milanovcu (0:1) golom Mirka Ivanića u samoj završnici meča. Dan kasnije, buru na društvenim mrežama podigao je poznati sudijski analitičar, Rade Đurović koji tvrdi da su domaći oštećeni za penal.

U spornoj situaciji našli su se Ognjen Mimović iz ekipe Zvezde i Evandro iz sastava Radničkog 1923 iz Kragujevca. U jednom momentu njih dvojica su se našla u kontaktu u kaznenom prostoru, a fudbaler Kragujevčana je pao i uhvatio se za glavu kada je shvatio da sudija nije dosudio kazneni udarac.

Na društvenoj mreži "X", Rade Đurović je objavio snimak ove situacije, a u komentaru je naglasio da je fudbaler Zvezde u ovom slučaju bio neoprezan i da je napravio prekršaj.

Međutim, ono što posebno Đuroviću nije bilo jasno jeste činjenica da VAR nije ni intervenisao u ovom slučaju, iako je po njegovom mišljenju, za to bilo dovoljno elemenata.

- Ovo je prekršaj od strane odbrambenog igrača. Neoprezan je bio igrač Crvene zvezde i srušio je igrača Radničkog 1923, koji je utrčao ispred njega i došao do poseda lopte. Sada je pitanje za VAR sobu zašto ovde ne reaguje?! Još jedan dokaz da se i te kako kalkuliše u Superligi Srbije - napisao je Đurović na društvenoj mreži "X".

Pogledajte i sami situaciju koja je podigla toliko bure i dajte svoju procenu u komentarima.

(Telegraf.rs)

Video: Gori Milanovac: Delije bakljadom obasjale grad

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • enky

    2. septembar 2024 | 14:35

    Penal kao kuća, a da ga sudija dosudio to bi mu bio kraj karijere, i onda onaj miš mrkela proziva Dudića kako ne bi nikad dali gol, a Feđa je izmislio fudbal za onog manekena od trenera iz zvezde i to u mu je i dokazao kada je vodio Velež i izbacio njegov AEK, pa ne bi ni zvezdini pobedila da je sviran penal i da nije izmišljen crveni karton, i sada se hvalite, vi ste prvi, vi ste najveće evropsko zlo bili i ostali.

  • Nes

    2. septembar 2024 | 14:53

    Zvezda unazad 10 godina je pod zaštitom države , kao spomenici kulture.

  • Pp

    2. septembar 2024 | 14:31

    Subjektivna i navijačko obojena izjava. Evidentno je da je igrač Zvezde bio daleko ispred igrača Radničkog koji mu je bio iza ledja i već je zagradio loptu. Čist faul nad igračem Zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA