Odluka koja je šokirala sve: Zgodni Bekamov sin se povlači iz fudbala sa samo 22 godine da bi postao maneken!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kao iz vedrog neba se u engleskim medijima pojavila informacija da bi sin legendarnog Davida Bekama, Romeo (22) mogao da se naprasno povuče iz fudbala. Prema pisanju britanskog lista "The Sun" on je već doneo odluku da okači kopačke o klin i da se, ni manje, ni više, posveti modnoj karijeri, gde planira da postane - maneken! 

Nije ni ranije Romeo Bekam krio strast prema manekenstvu, bio je viđen na mnogim revijama, ali niko se nije nadao da bi zbog toga mogao da odustane u potpunosti od igranja fudbala.

- Voleo je vreme provedeno u Brentfordu, ali će se sada fokusirati na modu, u kojoj leži njegova strast. Nedavno je potpisao ugovor sa vrhunskim modnim agentom u Parizu i namerava da radi sa velikim brendovima - tvrdi neimenovani izvor za "The Sun".

Romeo je nastupao za akademiju Inter Majamija, posle čega je prošle godine potpisao ugovor sa engleskim prvoligašem Brentfordom, a ovog leta mu je čak i ponuđen produžetak saradnje.

Međutim, kako stvari stoje, on ne namerava da to prihvati, pošto želi da se posveti potpuno drugoj profesiji i ne želi više da bude profesionalni fudbaler, već želi da iskoristi svoju lepotu da zaradi. Dodaje se da će igrati sa mlađim kategorijama u Brentfordu i da će pomagati onima sa Daunovim sindromom, što je takođe vrlo lep gest Romea.

On je 2021. godine potpisao vredan ugovor od 1.400.000 evra sa jednim sportskim brendom. Između ostalog se našao i na naslovnoj strani Voga.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Mirotić uživa u Crnoj Gori sa prelepom suprugom: Razmenjuju nežnosti u njihovom "raju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA