Darko Lazović odlučio da više ne igra za Srbiju!

 
S. T.
D. U.
S. T. D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 24

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak dočekuje Španiju u Ligi nacija od 20.45 časova, ali ne može se reći da naša ekipa ovaj meč dočekuje u dobrom raspoloženju zbog svih otkaza u poslednji čas koji je dobio selektor Dragan Stojković Piksi.

Između ostalog, dolazak na okupljanje su otkazali Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić, pa je u javnosti počelo da se "bruji" i o potencijalnom bojkotu rada Dragana Stojkovića od strane reprezentativaca.

Selektor reprezentacije je sam na konferenciji otkrio da je jedan fudbaler odlučio da više ne igra za reprezentaciju Srbije, a u pitanju je Darko Lazović.

On je objasnio selektoru da sada želi da se foksuira na klupske obaveze.

- Stalno neke povrede, povredice... Stalno je morao da bude zamenjen, nisam hteo da rizikujem pred Euro, kao što sam odlučio za Radonjića, tako sam se odlučio za Birmančevića. Ništa lično naravno, ali to je to. Čuli smo se pre 15 dana, pitao sam ga da li postoji motiv, da li hoće da se posveti klupskoj karijeri. Rekao mi je da će za dve godine imati 34-35, ne vidi sebe na Svetskom prvenstvu i da neće više igrati. Poštujem to mišljenje. Razgovarao sam sa mnogima - objasnio je Piksi.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler Radničkog vređao sudiju, pa dobio crveni karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA