Nemanja Radonjić na korak do Crvene zvezde!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Čitavog leta traje priča oko potencijalnog transfera Nemanje Radonjića u Crvenu zvezdu, gde je postojalo doslovno svašta. Od toga da klub iz Beograda nije želeo njega, pa do toga da je i on čekao druge ponude, ali čini se kao da je priča gotova i da sitni detalji dele vezistu od toga da se konačno vrati na Marakanu!

Naime, Nemanja Radonjić je tokom leta želeo da ostane u Španiji, ali Majorka nije htela da ga zadrži, potom su se pojavili i interesi drugih klubova, ali se čini kao da je Marakana njemu suđena.

Zvezda je ušla u Ligu šampiona, samim tim su se i ambicije dodatno poboljšale i jasno je da je Radonjić čovek koji bi umnogome mogao da pojača ovaj tim.

Zbog toga, nastavljeni su pregovori, a Radonjić se sada nalazi na korak do Crvene zvezde, bar tako tvrdi poznati italijanski novinar za transfere Nikolo Skira.

On kaže da je Zvezda pripremila i ugovor na čak tri godine, te da bi uskoro Radonjić trebalo da postane njihov novi fudbaler.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi poslao neočekivanu poruku Radonjiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasa

    2. septembar 2024 | 03:01

    Zvezdi u ovom trenutku ne treba Radonjić ima igrače po krilima Milson, Puma, Olenjika... Treba im jedna čista desetka koja će povezivati redove.

  • Cv

    2. septembar 2024 | 01:39

    Setio se zvezde kada ga niko nece.

  • ja

    2. septembar 2024 | 06:16

    Mi dovodimo igrace koje niko nece..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA