PSŽ slavio u francuskom okršaju "à la" Liga šampiona: Lil nemoćan pred mašinerijom iz Pariza

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Derbi francuske lige između PSŽ-a i Lila umalo je postao vatren i neizvestan, ali je VAR ipak sprečio da tako bude. Na kraju su Parižani slavili sasvim komotnu pobedu od 1:3 i tako ponovo pokazali da im nema ravnih u Francuskoj, pošto jedini sa maksimalnih devet bodova idu na reprezentativnu pauzu.

Bio je ovo duel dve ekipe iz Francuske koje nastupaju u Ligi šampiona, tako da je i zbog toga ovaj meč donekle imao posebnu draž.

Međutim, PSŽ se brzo potrudio da preuzme sve u svoje ruke, pa je tako Vitinja već u 33. minutu sa bele tačke doneo prednost Svecima, koja je samo tri minuta kasnije preko Barkole na asistenciju Marka Asensija duplirana.

Lil se vratio u život i mogao je da dođe čak i do poravnanja da nije bilo VAR-a. Žergova je prvo u 78. minutu smanjio na 1:2, da bi samo pet minuta kasnije bio poništen izjednačujući gol zbog ofsajd pozicije.

Na kraju je PSŽ u nadoknadi, kada je Lil krenuo u juriš na sve ili ništa, stigao i poslednji gol Parižana preko Kolo Muanija u 92. minutu.

Lil je tako ostao na šest osvojenih bodova iz tri utakmice na simboličnom šestom mestu na tabeli.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine zadovoljan remijem, ali ne i borbenošću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA