Milojević i Dudić se nisu pojavili na konferenciji za novinare posle meča Radnički - Zvezda

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalska utakmica između Radničkog 1923 i Crvene zvezde u Gornjem Milanovcu više nego po rezultatu biće upamćena po svemu ostalom što se dešavalo tokom samog duela. Crveno-beli su slavili sa 0:1 golom Mirka Ivanića u završnici meča, a duel je prekidan čak tri puta.

Prvi put je prekinut krajem prvog poluvremena kada je topovski udar eksplodirao pored fudbalera Vanje Drkušića, drugi put početkom drugog poluvremena zbog ubacivanja baklji na teren, a treći put nakon gola Ivanića, kada je na teren silazio čak i delegat.

Posle meča, treneri dve ekipe, Feđa Dudić i Vladan Milojević dali su izjave pred kamerama TV "Arena Sport", ali ostatak novinara na stadionu u Gornjem Milanovcu ostao je uskraćen za njihove reči.

Nijedan od njih nije se pojavio na obaveznoj konferenciji za medije posle meča 7. kola Superlige Srbije, već su umesto njih došli pomoćnici.

Milojević je na taj način verovatno želeo da iskaže revolt zbog svih dešavanja, gađanja igrača, kao i klupe i lože topovskim udarima, te da su tom prilikom povređeni igrač i pomoćnik.

Sa druge strane, nije poznato zbog čega Dudić nije došao na konferenciju za štampu, mada je sam istakao da ne želi da komentariše isključenje svog igrača, a i sam je bio na meti uvreda.

Umesto Dudića se obratio Miroslav Stakić, a umesto Milojevića je pričao Zoran Rendulić.

(Telegraf.rs)

Video: Feđa Dudić: Parirali smo Zvezdi veći deo utakmice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA