Skandal: Đavoli gađali Zvezdinu ložu topovskim udarom, pogledajte posledice na telu direktora kluba

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 38

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su sva tri boda u gostima Radničkom iz Kragujevca, ali svaku šansu da to bude fudbalski događaj sprečio je haos na tribinama. Posebnu mrlju na ceo meč bacila je povreda koju je Mitar Mrkela dobio od topovskog udara, koji su bacili navijači Radničkog.

Cela situacija desila se posle gola Ivanića, kada su navijači domaćeg tima bacili topovski udar na klupu, ali i ložu gde su se nalazili Zvezdini funkcioneri, dok je jedan bačen i krajem prvog poluvremena, kada je pao pored štopera crveno-belih Vanje Drkušića, koji je od posledica toga morao da napusti teren.

Ništa bolje nije prošao Mitar Mrkela, sportski direktor beogradskog kluba.

Telegraf je došao u posed fotografije na kojoj se vidi rana na nozi Zvezdinog sportskog direktora, a loše je prošao i  Nebojša Milošević, asistent Vladana Milojevića, koji ima sličnu ranu na stomaku, takođe od topovskog udara.

Šta reći, osim sramna slika srpskog fudbala.

Foto:

(Telegraf.rs)

Video: Milojević nikad kraći posle pobede Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juznoprugas

    1. septembar 2024 | 22:19

    Uprava CZ ne razume i ne shvata da su preterali sa manipulacijama i kradjama u superligi.Ponasaju se kao da je cela liga njihova dedovina.Manipulisu sa sudijama,kladionicama,protivnickim igracima koji im se sklanjaju,svoju decu i vodje navijaca postavljaju da vode Zvezdine filijale.Ne shvataju da postoji mnogo svedoka video-foto dokaza...

  • Istok

    1. septembar 2024 | 23:59

    Kad nepravda postane zakon , otpor je tvoja duznost.

  • CGN PDR

    1. septembar 2024 | 22:30

    Nažalost kada nema pravde, kada narodu dozlogrdi, kad mu je dosta lopovluka i svega što gledamo u srpskom fudbalu, desi se nešto ovako. Ovo se može rešiti ukidanjem monopola jednog kluba nad srpskim fudbalom, ali verovatno će kazniti Radnički zato što je drastično oštećen sudjenjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA