Feđa Dudić posle poraza od Zvezde: "Do crvenog kartona smo parirali, a onda... Ne bih ništa komentarisao"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca su poraženi od Crvene zvezde u okviru 7. kola Superlige Srbije sa 1:0. Ovaj meč je odigran u Gornjem Milanovcu, a viđena ja prava borba gde se Zvezda namučila da dođe do gola i tako i slavi, dok je heroj ostao Mirko Ivanić.

Tokom meča su viđene i nemile scene, dosta prekida, dok su tokom jednog Delije i sramno vređale Feđu Dudića trenera Radničkog.

On je nakon meča rekao da je njegova ekipa parirala, ali sve do dobijenog crvenog kartona.

- Sigurno vrhunska borba, žao mi je što smo izgubili. Čestitam Zvezdi na pobedi, dok smo igrali 11 na 11, parirali smo defanzivno, imali su inicijativu i posed, ali nisu imali stopostotne prilike. Mi nismo mogli ka napred. Ostali smo bez Aleksića i Vidosavljevića, naša dva najbolja igrača. Defanzivno smo bili dobri, jako smo dobro stali Zvezdi koja je pobedila Bode pre četiri dana. Do crvenog kartona smo se držali, ali ništa ne bih komentarisao, četsitam Zvezdi - poručio je Dudić.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler Radničkog vređao sudiju, pa dobio crveni karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    1. septembar 2024 | 22:22

    Mali trener, uvek kaže ono što me treba.

  • BOBA

    2. septembar 2024 | 05:42

    Treba imati obraz kao đon pa dati ovakvu izjavu,tim mu nije šutnuo na gol,parkirali autobus ispred svog gola i vršili pritisak na sudije za svaki dosuđen faul za Zvezdu,prednjačio bosanac koji svaku utakmicu protiv Zvezde koristi da omalovaži pobedu kao da je neko Zvezdi poklonio pobedu,vređaju sudije,gađali topovskim udarom igrače i rukovodioce Zvezde,o tome ćute kao zaliveni,kada dođu u Beograd ne treba biti gostoljubiv,uzvratiti im punom mrežom golova

  • Laik

    1. septembar 2024 | 22:02

    Nemoj samo ti da pricas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA