Zvezdi pripala "ludnica" u Gornjem Milanovcu: Meč prekidan više puta, Kragujevčani završili sa desetoricom

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
  • 41

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radnički 1923 sa 1:0, u okviru sedmog kola Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića su tako nastavili sa dobrim izdanjima, posle pobede nad Bodeom i ulaska u Ligu šampiona.

Što se samog meča tiče, susret je počeo prilično mirno, bez ikakvih prilika i uzbuđenja.

Prva šansa na obe strane, viđena je u 17. minutu, kada je Timi Maks Elšnik došao do lopte, i sa više od dvadeset metara je opalio ka golu, ali nije bilo dovoljno previzan, te je lopta završila iznad prečke.

Pritisnuli su i domaći u 27. minutu, te je Olajinka pogrešio i izgubio loptu na tridesetak metara od svog gola, ali Seol je uspeo da ispravi njegovu grešku i dođe ubrzo do lopte.

Najveće uzbuđenje u prvom poluvremenu, viđeno je u 32. minutu, kada je Vanja Drkušić umalo zatresao mrežu. Nakon kornera koji je izveo Elšnik, upravo njegov saigrač iz reprezentacije je najbolje skočio u petercu, lopta je išla u gol, ali je Lijeskić uspeo da se vrati i prebaci je iznad prečke.

U nastavku ponovo nije bilo prilika, osim jednog osrednjeg pokušaja Dalsija sa distance, a u finišu prvog poluvremena, viđen je i kratk prekid.

Naime, navijači domaćina su petardom gađali Drkušića, ona je pukla blizu slovenačkog reprezentativca, a sudija je prekinuo meč kako bi se proverilo da li je sa Drkušićem sve u redu.

Već na startu drugog poluvremena, videli smo novi prekid, a razlog je bila bakljada Delija, te su mnoge od baklji završile u terenu, a sve je nastavljeno nakon nekih dva, tri minuta.

Ponovo u nastavku nije bilo previše prilika, iako se igralo, da bi u 79. minutu bilo viđeno uzbuđenje.

Igrao se 79. minut, kada je Matija Gluščević dobio dva žuta kartona u razmaku od praktično jednog minuta, te je isključen.

Prvi karton, dobio je zbog prekršaja nad Spajićem i udaranja laktom, da bi potom, nedugo zatim dobio i drugi žuti, i to zbog prigovora sudiji Iliću.

Ni nakon toga nije bilo ništa mirnije, već su tenzije ponovo porasle do maksimuma.

Pritiskali su igrači Zvezde, i na kraju u 85. minutu došli su do pogotka. Tada je Mirko Ivanić dobio loptu na ivici kaznenog prostora, namestio se i sa nekih 18 metara, opalio uz desnu stativu, pored nemoćnog Lijeskića.

Odmah nakon pogotka, viđen je novi prekid. Navijači Radničkog imali su burnu reakciju iza klupe Zvezde, te su se Milojević i članovi njegovog stručnog štaba sklonili u teren, da bi potom i Feđa Dudić, trener Radničkog ušao u raspravu sa sudijama.

Trajao je taj prekid nekoliko minuta, da bi se potom meč nastavio, ali bez nove promene rezultata.

Činjenice

  • Susret se igra na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu.
  • Crveno-beli se vraćaju obavezama u Superligi, nakon plasmana u Ligu šampiona pobedom nad Bodeom sa ukupnih 3:2 u dvomeču.
  • U prethodnom kolu, Ranički je u spektakularnom meču slavio protiv OFK Beograda sa 5:3.
  • Zvezda je odložila svoj meč koji je trebalo da igra sa TSC-om u šestom kolu, zbog evropskih obaveza oba tima
Najnovije
17:58

Radnički - Crvena zvezda 0:1 (0:0)

20:51

Nastavljeno je

91. minut - Utakmica je natsavljena, i igraće se devet minuta nadoknade.

20:51

Meč je prekinut

86. minut - Novi prekid susreta, i to odmah nakon gola Ivanića! Zvezdina klupa sklonila se u teren zbog reakcije navijača domaćih koji su na toj tribini iza klupa, da bi potom i Feđa Dudić ušao u raspravu sa sudijom Ilićem.

20:46

GOOOOL!

85. minut - GOL! Mirko Ivanić je pogodio! Dobio je loptu na ivici kaznenog prostora, da bi potom "opalio" sa nekih 18 metara uz desnu stativu, pored nemoćnog Lijeskića.

20:39

Crveni karton!

79. minut - Gluščević je dobio dva žuta kartona u razmaku od tridesetak sekundi. Prvi karton dobio je zbog prekršaja nad Spajićem, dok je drugi dobio zbog prigovora!

20:34

Preti Ilić, ali neprecizno

73. minut - Pokušao je Luka Ilić Dodao je  Spajić loptu Iliću, on se namestio i probao levom nogom, ali daleko je to od gola bilo.

20:22

Još uvek bez prilika, ali evo izmena u Zvezdi

61. minut  - U igri su Šerif i Ivanić, izašli su iz igre Olajinka i Duarte.

20:11

Nastavljen je susret

50. minut - Igra se dalje u Milanovcu! Došlo je do jednog sudara Mimovića sa jednim od igrača Radničkog, ali pridigli su se brzo.

20:06

Novi prekid!

46. minut - Novi prekid! Delije su sada ubacile veliki broj baklji u teren, te je sudija prekinuo meč!

20:05

Počelo je drugo poluvreme!

46. minut - Krenuo je drugi deo meča!

19:49

Poluvreme!

45. minut - Završen je prvi deo utakmice! Bez golova idemo na kratku pauzu, a onda gledamo i drugo poluvreme.

19:48

Kratak prekid!

45. minut - Au! Pukla je petarda koju su u teren bacili navijači Radničkog pred Drkušićem! Prekinut je meč na kratko, ali nakon kratke pauze meč je nastavljen.

19:43

Dalsio je probao

43. minut - Lijekić ponovo brani. Šutirao je Dalsio sa distance, ali pravo u golmana Kragujevčana.

19:41

Prekršaj

40. minut - Evo prekršaja na samoj ivici kaznenog prostora, oboren je Puma! Dobio je žuti karton Dadić potom zbog prigovora. Odgovornost je preuzeo Luka Ilić, ali je šutirao i preko zida, i preko gola.

19:37

Velika šansa za Zvezdu!

37. minut - Odlična prilika! Došla je lopta do Dalsija, namestio se vezista Zvezde i opalio, ali Lijeskić ponovo brani!

19:32

Evo prilike!

32. minut - Odlična šansa za Zvezdu! Drkušić je skočio posle kornera i šutirao, išla je lopta u gol, ali golman Radničkog uspeo je da reaguje i prebaci je preko gola.

19:27

Još uvek bez prave prilike

27. minut - Za sada zaista nije bilo neke obećavajuće prilike, kako na jednoj, tako ni na drugoj strani. Zvezda nešto više ima loptu u posedu, ali ne preti previše za sada.

19:17

Pokušao je Elšnik sa distance

17. minut - Otvorio se prostor na više od dvadeset metara od gola Radfničkog za Elšnika, koji se namestio i opalio sa distance, ali nije bio dovoljno precizan, te lopta odlazi preko gola.

19:10

Mirno za sada

10. minut - Nema previše uzbuđenja za sada. Crveno-beli su ti koji kontrolišu dešavanja na terenu, ali bez prilike da zaprete, za sada.

19:00

Meč je počeo!

1. minut - Počeo je susret u Gornjem Milanovcu!

18:05

Poznati su sastavi!

Ovo su sastavi za koje su se opredelili treneri:

RADNIČKI 1923 (4-2-3-1): Lijeskić – Ćosić, Zeljković, Mitrović, Dadić – Ristić, Enlandu – Mirčetić, Ben Hasin, Bevis – Evandro.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): M. Ilić – Mimović, Điga, Drkušić, Seol - Elšnik, Dalsio – Olajinka, L. Ilić, Puma Rodrigez – Duarte.

17:52

Dobrodošli!

Dobrodošli u tekstualni prenos meča sedmog kola Superlige Srbije, u kojoj Radnički iz Kragujevca dočekuje ekipu Crvene zvezde!

Video: "Traktoristi" preorali teren u Loznici i pobedili Radnički iz Niša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amir

    1. septembar 2024 | 20:44

    Cist penal ne sviraju Radnickom,i jos jedva docekao da igracu Radnickom pokaze crveni,treba svi timovi da istupe iz ove namestene lige,pa nek mezimica igra sama😡😡😡😡

  • Mile

    1. septembar 2024 | 20:43

    Malo je crveni!!!! Daj penaaaal!!!

  • Ncncn

    1. septembar 2024 | 21:05

    Sta je tu sporno ? Da je zvezda lose igrala jeste, bez Hwanga je katastrofa. Crveni cist kao Suza! Ako nekim jos nije jasno kako idu nova pravila. Da samo kapiten ima oravo da orica sa sudijom . Svi ostali mogu da dobiju zuti ako se svadjaju sa sudijom. Gluscevic ako mu trener nije objasnio pravila. Sta ces Naoravuo si faul. Dobio zuti okreni se i igraj . A ti se pravis pametan. Eto sad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA