Prštalo u Premijer ligi: Brentford rasturio Sautempton, Milenković i Nedeljković ponovo igrali

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Treće kolo Premijer lige se bliži kraju, a gotov je još jedan veliki niz utakmica koji se odigrava danas, gde imamo neke očekivane i neočekivane rezultate.

Pre svega, Brentford je ugostio Sautempton i ubedljivo su ih "pregazili" rezultatom 3:1. Strelci su za domaći tim bili Embeumo u 43. i 65. minutu, a onda i Visa u 69 minutu. Na kraju meča u petom minutu nadoknade Sugava je smanjio razliku, ali poraz je upisan.

Drugi meč na programu od 16 časova bio je Ipsvič protiv Fulama, a on je završen rezultatom 1:1. Srelac za Ipsvič je bio Delap, dok je Traore u 32. minutu postigao pogodak za izjednačenje.

Treći meč je između Notingem Foresta i Vulvsa, koji je takođe završen rezultatom 1:1. Vud je postigao u 10 minutu pogodak za Forest, dok je Belegarde bio strelac dva minuta kasnije za izjednačenje.

Za njih igra Nikola Milenković, koji je počeo utakmicu i odigrao svih 90 minuta.

Lester i Aston Vila su odigrali poslednji meč od 16 časova, da bi na kraju završili rezultatom 1:2 u korist gostiju. Vila je povela u 28. minutu preko Onane, a onda je Duran postigao poslednji pogodak za svoj tim.

Lester je uspeo da smanji razliku i vrati nadu u 73. minutu, ali nisu uspeli da izjednače na kraju. Svaka ekipa do sada u ovom kolu je postigla pogodak, što je vrlo interesantna činjenica.

Nedeljković je dobio svoje minute na ovom meču, ušao je u 79. minutu meča.

Na programu danas je ostao još meč između Vest Hema i Mančester sitija od 18:30 časova, dok sutra na programu imamo još tri meča: Čelsi - Kristal Palas, Njukasl - Totenhem i Mančester junajted - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Kokoškov o Dejanu Milojeviću: "Velika tuga...nikada neće prestati"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA