Zvezdu čeka "paklen" raspored: Derbi stiže posle Benfike, a biće nezgodno i pred Barselonu

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Osvarili su fudbaleri Crvene zvezde veliki uspeh novim plasmanom u Ligu šampiona, gde ih čeka novi format takmičenja, i dosta zanimljive utakmice.

Crveno-beli će igrati osam mečeva u takozvanom ligaškom delu, i to protiv Benfike, Intera, Milana, Barselone, PSV-a, Štutgarta, Monaka i Jang bojsa.

Ipak, neće biti ni malo lak ritam za izabranike Vladana Milojevića, s obzirom na to da će uporedo igrati i mečeve u domaćem šampionatu.

Već u drugoj polovini septembra, Zvezdu očekuje nezgodan raspored, pošto će 19. septembra igrati protiv Benfike na Marakani od 18.45, a već dva dana kasnije, prema trenutnom rasporedu, odnosno 21. očekuje ih večiti derbi u Humskoj i meč protiv Partizana. Ipak, za očekivati je da taj duel bude odigran dan kasnije, odnosno u nedelju, 22. septembra, s obzirom na obeveze crveno-belih.

Sledi potom i duel sa Železničarom za crveno-bele, a onda 1. oktobra i gostovanje Interu u Milanu, dok potom, aktuelnog šampiona Srbije očekuje put u Loznicu, i meč sa IMT-om, koji je po rasporedu 5. oktobra.

FK Zvezda - FK Mladost Foto: MN Press

Izazovan raspored za klub iz Ljutice Bogdana, biće i pred četvrto kolo Lige šampiona, s obzirom na da će Zvezda prvo ugostiti Vojvodinu 2. novembra, pa potom 6. i Barselonu na stadionu "Rajko Mitić".

Slično će biti i krajem januara, odnosno početkom februara, kada će Zvezda odigrati poslednji meč u ligaškom delu Lige šampiona, protiv Jang bojsa. Taj meč na programu je 29. januara 2025. godine, a svega sedam dana kasnije, startovaće i prolećni deo Superlige Srbije, gde će Zvezda gostovati TSC-u u Bačkoj Topoli.

Sve u svemu, ovo će biti najizazovniji periodi za izabranike Vladana Milojevića, s obzirom na to da će voditi bitke na više frontova, a raspored baš ne ide u korist aktuelnom šampionu Srbije u pomenutim periodima.

Ipak, jasno je da Zvezda i te kako ima kompletiran roster, i biće interesantno videti kako će sve to izgledati, pre svega u novom formatu Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: "Traktoristi" preorali teren u Loznici i pobedili Radnički iz Niša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dz

    31. avgust 2024 | 20:07

    "Paklen raspored".Pa Zvezda ima dva podjednaka tima,a i ovi sto treba da igra protiv njih su super za uigravanje za L.S.

  • RSK

    31. avgust 2024 | 16:28

    Ehhh derbi… nekada je to bio veliki derbi. Danas su to samo kmekavci koji kmece i kad Zvezda dobije penal i na Evropskoj utakmici… Kakav derbi protiv tima koji je za menje od mesec dana ispai iz troje razlicitih kvalifikacija??? Odavno to vise nije derbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA