Zvezdaši, evo koliko koštaju avionske karte za gostovanja: Za Milan prava sića, a najviše muke je za Jang Bojs

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 2

Euforija se oseća među navijačima Crvene zvezde posle plasmana u Ligu šampiona. Tim sa stadiona "Rajko Mitić" saznao je i sa kim će se to sastati u ligaškoj fazi, kako kod kuće, tako i na strani, a neka od gostovanja su izuzetno primamljiva pristalicama crveno-belih.

Dva puta će Zvezda putovati u Milano, gde će igrati sa oba italijanska velikana na "Đuzepe Meaci", odnosno "San Siru" - sa Interom i Milanom, a tim Vladana Milojevića još očekuju mečevi sa Monakom i Jang Bojsom na strani.

Sa druge strane, kod kuće, Zvezda će imati mečeve sa Barselonom, Štutgartom, PSV-om i Benfikom, a nema sumnje da će i za te mečeve biti tražena ulaznica više.

Ono što takođe posebno zanima navijače crveno-belih, posebno sada kada je objavljen raspored, jesu cene avionskih karata za putovanja na mečeve koje će Zvezda igrati na gostovanjima u Ligi šampiona.

Već 1. dana oktobra će Zvezda gostovati Interu od 21.00 čas, a navijači koji žele da putuju na ovaj meč imaju dve opcije - da lete na aerodrome u Bergamu ili na onaj glavni "Malpensa", koji odnedavno nosi ime po Silviju Berluskoniju.

Fudbal Liga šampiona FK Crvena Zvezda FK Bodo Glimt Foto: Mileta Mirčetić

Tako bi vas prva opcija do Bergama "stajala" svega 10.404 dinara kao povratna varijatna uz doplatu transfera do samog Milana, a treba istaći da postoje vrlo česti "šatl" busevi između ovog aerodroma i centra najvećeg grada u oblasti Lombardija. Sa druge strane, sletanje na Malpensu drugom aviokompanijom stajalo bi vas 26.592 dinara.

Kada je reč o putovanju u Monako, u tom slučaju biste morali da sletite u obližnju Nicu, za putovanje oko 22. oktobra, odakle je transfer do Kneževine vrlo prost i jednostavan, pošto regionalni vozovi saobraćaju na svakih 15 do 30 minuta. Jedina kombinacija koja se nudi za ponuđene datume jeste da iskoristite dve aviokompanije, pri čemu biste u povratku morali da presednete i cena karte bi vas koštala 15.405 dinara.

U slučaju da želite da letite istom aviokompanijom, ali da ostanete neki dan duže, ništa bolje ne biste prošli, pošto je cena u tom slučaju 15.498 dinara, a treba dodati i troškove smeštaja koji bi u tom slučaju drastično porasli.

Trenutno se gostovanje Milanu u poslednjem mesecu ove godine, tačnije 11. decembra može nabaviti po ubedljivo najpovoljnijim cenama. Ponovo, ako letite do Bergama, mogli biste da "prođete" za samo 9.588 dinara, dok je cena za let do aerodroma Malpensa 13.022 dinara, što je takođe izuzetno povoljno.

Fudbal Liga šampiona FK Crvena Zvezda FK Bodo Glimt Foto: Mileta Mirčetić

Najviše problematike predstavlja Bern, jer biste u tom slučaju morali da idete ili do Bazela ili do Ciriha, pa da se odatle vozom prebacite do glavnog grada Švajcarske. Pritom, ni cene letova nisu toliko povoljne kao za prethodna gostovanja.

Ako idete do Bazela, cena povratne karte iznosi 17.218 dinara, a tu treba dodati i cenu vozne povratne karte do i od Berna. Sa druge strane, put do Ciriha varira od 15.700 dinara do 19.288 dinara u zavisnosti od aviokompanije, pri čemu tu imate veću fleksibilnost kada je reč o terminima povratka, jer je omogućeno i više letova.

Meč sa Jang Bojsom je na programu 29. januara naredne godine, tako da naravno ima vremena da ove cene opadnu, ali i da porastu, što je uvek interesantno kada su karte za aviosaobraćaj u pitanju.

(Telegraf.rs)

Video: "Traktoristi" preorali teren u Loznici i pobedili Radnički iz Niša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budimir

    31. avgust 2024 | 15:20

    Kako doći do karata za gostovanje?

  • Putnik

    31. avgust 2024 | 15:25

    Easyjet ili wizzair do bazela su karte od 30 do 50-60e par dana pre leta. Ja letim tako vec 5,6 god. Glupost da nema jeftinije od 17000

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA