Zvanično: Marković je igrač Viktorije, Partizanu polovina obeštećenja

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Sada i definitivno: Svetozar Marković je novi fudbaler Viktorije Plzenj, pošto je uspešno prošao medicinske preglede i potpisao višegodišnji ugovor. Češki klub će na ime obeštećenja uplatiti Partizanu 1.500.000 evra, ali će crno-beli odmah proslediti polovinu pomenute sume Olimpijakosu, po ranije utvrđenom dogovoru.

Marković je u četvrtak boravio u Humskoj kako bi regulisao određena potraživanja na ime dugovanja i potpisao raskid ugovora, a zaim se posle podneva uputio ka Češkoj kako bi finalizovao ranije dogovoreni transfer sa Viktorijom Plzenj.

Samo veče pre toga, sada već bivši kapiten crno-belih, odigrao je poslednji meč za Partizan i to u Evtropi, protiv Genta, opraštajući se ujedno od crno-belog dresa koji je nosio u tri mandata. Prvo kao dete iz omladinske škole, potom kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa, a na posletku i kao povratnik.

Kapitensku traku je zadužio u mandatu Igora Duljaja prošlog leta, a u pomenuta tri mandata u Humskoj odigrao je 157 utakmica, postigao 13 golova i dva puta asistirao.

Usled odlaska Markovića u Češku, Partizan pokušava da nađe štopera koji bi ga odmenio, makar i na pozajmicu, ali je smiraj prelaznog roka i mogućnosti su zaista skučene. Tim pre što je Šahtjor iz Donjecka blokirao viđeni dolazak Stava Lemkina.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako su fudbaleri Zvezde u kafani slavili Ligu šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    31. avgust 2024 | 10:16

    Cim je izasao iz partizana nabacio osmeh

  • Toxi

    31. avgust 2024 | 11:49

    Zvezda toliko zaradila od prodaje Kahvića, a da prstom nije mrdnula. Nego treba da se zapitate zašto je prošle godine Aleksić otišao u Radnički za dž, a sada prodat za 3,7 milona eura. Vi te pare nećete uzeti za Saldanju ni u najvećem snovima. I posle vam svi krivi što nemate para. Od Evrope niste ništa zaradili, od prodaje igrača tek da pokrijete tekuće troškove.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    31. avgust 2024 | 11:09

    👏👏👏👍👍👍Још један нови успешан посао управе...само тако нек наставе😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA