Zvali ga "Mesi" kad je stigao u Zvezdu, a sada potpisao za klub za koji mnogi nisu čuli

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Dobro je poznato ime Filipo Falko navijačima Crvene zvezde, koji ga se, u većini slučajeva ne sećaju baš sa prevelikim zadovoljstvom.

Stigao je italijanski fudbaler na Marakanu kao veliko pojačanje, iz Lećea, prozvali su ga novi "Mesi", ali ono što je on pokazao tokom svog boravka u Srbiji, bilo je prilično daleko od Mesija.

Gotovo godinu i po dana, Falko je imao ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije, imala je Zvezda i poteškoća sa njegovom prodajom, da bi na kraju nakon sporazumnog raskida ugovora otišao u Kluž.

Ipak, nije se ni tamo pokazao previše, a sada se odlučio za novi korak u karijeri, potpisavši za klub, za koji većina nije nikada čula.

Reč je o Kararezeu, ekipi iz Italije, koja nastupa u Seriji B, a Falko se pohvalio i na svom Instagramu.

- Novi početak - napisao je Italijan uz fotografiju u dresu Kararezea.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik oduševljen amtosferom na Marakani: Ovo sam samo gledao na internetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    30. avgust 2024 | 16:23

    Što najgore, dečko ima potencijala.Na momente pokaže da zna da igra, ali nije konstantan.Neki ljudi bliski njemu ili koji su sarađivali verovatno znaju u čemu je problem.Svi oni znaju da igraju fudbal, rade to od malena, treniraju dva tri puta dnevno godinama, teretana, kondicija, ali u glavi je najčešće problem.Teeba malo i sreće da neka lopta završi tamo gde treba kada treba.Jedno je samo sigurno da nema apsolutno nikakve veze sa umećem i talentom Mesija, koji je po meni i najbolji fudbaler svih vremena.Ne samo što je čarobnjak sa loptom, što je odlučivao skoro sve utakmice, što je osvojio sve što je mogao, ima još takvih, nego što je na tom nivou u kontinuitetu bio 15-17 godina, e to možda još samo C.Ronaldo je uspeo, ali za nijansu je po meni Mesi veći talenat, a i osvojio je SP.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA