Ovo sve govori: Pogledajte kako je Siner reagovao na pitanje o Kirjosu i šta će biti ako ga on intervjuiše

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Janik Siner i posle pobede u drugom kolu US Opena nije mogao da prođe bez nezgodnih pitanja na konferenciji za medije, a sve zbog doping skandala i afere koja je oko njega nakon što je dva puta bio pozitivan na zabranjenu supstancu - steroid klostebol.

Sinera na konferencijama često pitaju o tome, a sada je novinare zanimalo kakav je odnos imao sa članovima tima koji su "zabrljali" i koje je kasnije otpustio, a jedno pitanje odnosilo se i na Nika Kirjosa, koji je imao žestoke komentare na njegov račun zbog afere sa dopingom na društvenim mrežama, ali i zbog činjenice da on sada ima novu ulogu na US Openu, a to je da intervjuiše igrače posle mečeva.

Kirjos je intervjuisao i Novaka Đokovića, kada su napravili i mali šou, a novinarka je na konferenciji pitala Sinera kako misli da bi izgledalo ukoliko ga Kirjos intervjuiše posle meča.

Sineru očigledno nije bilo svejedno, a očigledno mu nije svejedno ni kako je Kirjos pisao o njemu na mrežama.

Prvo se nasmejao, a nakon nekog vremena, kada se sabrao, smireno je odgovorio i priznao da takav intervju ne bi bio.

- Ne znam. Ne želim da odgovorim na to što je rekao. Svi imaju slobodu da kažu šta misle i to je okej. Ako je tako, videćemo. Biće drugačije, ali ne znam. Ne znam šta da kažem. Ako kažem sada nešto, onda bi mogla da postoji reakcija, jer živimo u ovom momentu. Opušten sam. Neko sam ko zaboravlja brzo. Svi su slobodni da kažu sve, tako je kako jeste.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    30. avgust 2024 | 16:03

    Sreća tvoja što si sa zapadne hemisfere a o slucaju su arbitrirali takodje zapadnjaci. Samo jedno da se nije poklopilo sa gore pomenutim ti bi bio suspendovan 2-4 godine ma 1/1.

  • Vesna

    31. avgust 2024 | 00:34

    Siner je trebao biti suspendovan, ali odmah i to bar na dve godine, pa neka onda igra.Svakome jednako, ali neee licemeri i baksuzi su to.Nekoga urnisu, a nekome dozvole da mirno igra turnir. Pa kakav je to sport onda??

  • Vodolijax

    30. avgust 2024 | 15:16

    Ovaj dečko je tih i skroman spram Nadalovog klonića koji se već uzvezdio...........mislim da će uraditi mnogo........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA