Ovo niko nije očekivao! Piksi uživo gledao Zvezdin ulazak u LŠ, pa se slikao ispred zastave Delije Sever

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 13

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je na Marakani na utakmici revanša plej-ofa Lige šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta.

Selektor je očigledno bio zadovoljan onim što je video na utakmici od golmana Zvezde, Marka Ilića, koji je sačuvao mrežu i pomogao timu da se domogne elitnog takmičenja, pa je on ostao na konačnom spisku reprezentacije za Ligu nacija.

Piksi je inače Zvezdina zvezda, ostavio je u klubu sa Marakane neizbrisiv trag kao igrač, dok se kasnije vratio i kao predsednik kluba i za dve sezone je osvojio dve duple krune, ali je ušao i u sukob sa najvatrenijim navijačima Delijama, koje su ga smatrale odgovornim za kasnije finansijsko propadanje kluba i loše poslovanje.

Čak je svojevremeno došlo i do neprijatne situacije kada su ga neki od viđenijih Delija isterali sa Marakane kada je došao kao gost tadašnjeg predsednika Vladana Lukića.

Takođe, kada je posmatrao večiti derbi na Marakani i kada se prvi put pojavio na stadionu od tog nemilog događaja, dobio je uvredljiv transparent od strane Delija.

Fudbal finale Kup Srbije  Crvena zvezda Partizan Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Sada je zato pomalo i iznenađujuće što je na društvenim mrežama FSS objavljena fotografija kako je on bio na Marakani, a uz to je pozirao tako da se u pozadini vidi severna tribina i zastava Delija.

Tu je i poruka da je Piksi čestitao Zvezdi, TSC-u, ali i Borcu iz Banjaluke, koji će igrati Ligu konferencija.

- Sinoć su završene kvalifikacije za klupska UEFA takmičenja, a tim povodom selektor „A” reprezentacije Srbije Dragan Stojković, koji je u sredu uveče uživo posmatrao meč na stadionu „Rajko Mitić” čestitao je, pre svega, Crvenoj zvezdi i treneru Vladanu Milojeviću na izuzetnom rezultatu i plasmanu u Ligu šampiona, koji će imati višestruki značaj, kako za klub tako i za srpski fudbal.

- Čestitke su upućene i na adresu TSC-a, koji će ove sezone nastupati u Ligi konferencije.

- Crvenoj zvezdi i TSC-u poželeo je mnogo uspeha u predstojećim evropskim izazovima.

- Stojković je takođe čestitao i banjalučkom Borcu na ostvarenim rezultatima u Evropi, odnosno plasmanu u Ligu konferencije.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi na žestokom udaru Delija: Ti nikad nisi bio naš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA