Čelsi se kockao, ali na kraju ipak uspeo da izbori prolaz u LK

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Čelsija izborili su plasman u Ligu konferencija i pored poraza na gostujućem terenu od Serveta rezultatom 2:1 u revanš meču plej-ofa ovog takmičenja. Plavci su poveli golom Nkunkua u 14. minutu iz penala, da bi pobedu švajcarskom predstavniku pobedu doneli Džeremi Giljemo i Enco Kriveli. Podsećanja radi, engleski tim je u prvom susretu koji je odigran u Londonu slavio sa 2:0.

Plasman u Ligu konferencija izborili su i fudbaleri Panatinaikosa pošto su  na svom terenu pobedili Lans rezultatom 2:0 u revanš meču plej-ofa ovog takmičenja.

Lans je u prvom meču koji je odigran prošle nedelje u Francuskoj slavio rezultatom 2:1.

Golove za Panatinaikos u večerašnjem meču postigli su Fakundo Pelistri u 62. i Tete u 85. minutu.

Srpski fudbaler Filip Mladenović odigrao je ceo meč za Panatinaikos. Nemanja Maksimović i Filip Đuričić su meč počeli sa klupe za rezerve u ekipi iz Atine. Maksimović je ušao u igru u 61. minutu, a Đuričić u 82.

Plasman u Ligu konferencija večeras su izborili i Astana, Helsinki, Omonija, Noa, Olimpija, Mlada Boleslav, Pafos, Sent Galen, TNS, Serkl Briž, Legija, Kopenhagen, Vikingur, Vitorija Gimaraeš, Celje, Đurgarden, Hajdenhajm, Betis i Larne.

Žreb Lige konferencija biće održan sutra od 14.30 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević: Znamo koliko nam je potrebna Evropa, verujem da možemo da je izborimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA