Zoran Laković: "Navijači Zvezde će misliti da je bio hakerski upad..."

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su rivale u ovogodišnjoj Ligi šampiona. Pomenuto takmičenje pretrpelo je značajne promene, pa je umesto dosadašnja 32 kluba, plasman u elitno društvo izborilo 36.

Aktuelni šampion Srbije će odmeriti snage sa Barselonom, Interom, Benfikom, Milanom, PSV Ajndhovenom, Jang Bojsom, Štutgartom i Monakom.

Nakon žreba svoje utiske izneo je Zoran Laković, direktor nacionalnih federacija u UEFA i istakao da je priprema žreba dugo trajala.

- To vi treba da ocenite, imali smo dosta proba. Dosta smo slušali, razgovarali na sastancima i neki autkom je da je dobro. Novi početak, mnogo više utakmica. Format zanimljiv, po svim našim analizama trebalo bi da do poslednjeg kola, zvižduka bude interesantno i da se mnogo toga neće znati.

Takođe, upitan je i da li je bilo hakerskih napada na superkompjuter koji je izvlačio parove, na šta je odgovorio da je njihovo prisustvo onemogućeno.

- Za sada jeste, navijači Zvezde će misliti da je bio hakerski upad, ali je bilo okej - rekao je Laković.

Istakao je i da je u grupi sa Zvezdom još pet nekadašnjih prvaka Evrope.

- Malo pre smo ovde ragovarlai, šest prvaka Evrope od osam, velika tranzicija. Nisam gledao uživo, gledao sam iz Monaka, imaju dobar tim, dobrog trenera, dobro rukovodostvo i ovo je prilika da se oprobaju u novom formatu. Očekivao sam lakše protivnike iz trećeg i četvrtog šešira.

Takođe je naveo i da ovakav sistem donosi veće šanse klubovima da naprave rezultat.

- Da, mislim da da. Od 36 učesnika, ima četiri nova mesta. Zvezda i Dinamo iz regiona, imamo i ostale zemlje koje su konkurentne, mislim da pogotovo Centralna Evropa, Balkan, da možemo da budemo zadovoljni i da tražimo neku šansu - završio je Laković.

Video: Pogledajte kako su fudbaleri Zvezde u kafani slavili Ligu šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smederevac

    29. avgust 2024 | 19:57

    Partizan si upropastio a sada i zvezdu koja te kontroliše..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA