Oglasio se Piksi posle otkaza Vlahovića, Mitrovića i Milinković Savića: "Stvari su vrlo jednostavne"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 66

Selektor Srbije Dragan Stojković oglasio se nakon iznenadnih otkaza koje je dobio od nosilaca reprezentacije - Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Sergeja Milinković Savića.

On će biti lišen pomoći udarnih napadača, kao i jednog od ključnih igrala u veznom redu, posebno nakon što je i doskorašnji kapiten Dušan Tadić odlučio da se povuče iz reprezentacije, po svemu sudeći dok je selektor upravo Piksi.

Najpre je reprezentaciji otkazao Vlahović, a dan kasnije i Mitrović i Sergej, iako su sinoć odigrali čitavu utakmicu, a Mitrović je dao dva gola za Al Hilal.

Iako su i Vlahović i Mitrović i Milinković Savić igrali pre otkaza selektoru, Piksi ne vidi ništa sporno i sada je povodom toga objasnio situaciju za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

- Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je zvao, rekao da ima porodične probleme, u to ne ulazim i nadam se da će to što ima rešiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično sve vreme igraju u Al Hilalu pod povredama. Momci su se javili, pričali smo, razumem sve, hoće da iskoriste vreme kako bi te povrede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je reč o pršljenu - rekao je Piksi.

Podsetimo, Srbija igra sa Španijom u Beogradu 5. septembra, a tri dana kasnije gostuje Danskoj u Kopenhagenu u A diviziji Lige nacija.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA