Novi šok za Piksija: Posle Vlahovića, nastup za Srbiju otkazali i Mitrović i Sergej!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 24

Fudbalska reprezentacija Srbije će se za nekoliko dana okupiti pred utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske i novi ciklus posle debakla na Evropskom prvenstvu. Naš tim očekuju dva izuzetno teška duela, a selektor Dragan Stojković Piksi ima glavobolju oko tima.

Nakon Dušana Vlahovića koji je otkazao nastup zbog porodičnih problema, sada su i fudbaleri Al Hilala Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić to učinili zbog povreda, potvrđeno je Telegrafu.

Oni su poslali pisano obaveštenje pred konačan spisak koji će selektor objaviti u petak. Postavlja se pitanje ko će na njemu biti i kako će izgledati tim Srbije. Sigurno drugačije u odnosu na neki raniji period, pošto pored pomenute trojice nema ni Dušana Tadića koji se povukao.

Zanimljivo je to što su Mitrović i Milinković Savić u sredu odigrali meč za Al Hilal protiv Damaka (3:2) u kom je napadač bio dvostruki strelac. Tokom duela nije bilo naznaka da imaju problema sa povredama.

Piksi sada na raspolaganju ima samo tri potencijalna napadača i to su Luka Jović, Petar Ratkov i Mihailo Ivanović.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monarch

    29. avgust 2024 | 12:39

    Ako vam nije jasnoni treba da vam se nacrta ovo je tihi bojkot reprezentacije zbog Piksija, posle debakla na svetskom i na evrooskom ako nije svestan da treba da se povuce sam onda treba da bude najuren bez respekta. Ove dve utakmice su bitne, igramo sa dve vrsne reprezentacije, otkazali su kljucni napadaci sto ce znaciti u perapektivi nenadoknadivi gubitak za dalje kvalifikacije i srljanje srpskog fudbala ka dnu. Njemu oare ocigkedno trebaju ali narodu treba reprezentacija koja ce se srcem boriti za zastavu, geb i himnu. Napolje dzukelo

  • PNM

    29. avgust 2024 | 12:29

    Piksi,budi čovek i daj ti otkaz, a ne da nam najbolji igrači otkazuju zbog tebe!!!!

  • Dodaj ne driblaj

    29. avgust 2024 | 12:39

    Počelo je! Kupio sam karte za utakmice ali tako i treba, neka gospodin igra sam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA