Ostoja Mijailović zagrmeo zbog situacije u FK Partizan: "Postavlja se pitanje ko može da smeni ovu upravu"

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 60

Fudbaleri Partizana završili su svoju evropsku priču za sezonu 2024/25 eliminacijom u plej-ofu Lige konferencije od belgijskog Genta i tako samo podebljali sumornu situaciju koja vlada u i oko kluba.

Crno-beli su postali prvi klub u ovoj sezoni koji je eliminisan iz doigravanja za sva tri evropska takmičenja, što je podatak koji osvetljava u kakvom je stanju proslavljeni srpski tim. Sve to je bio povod da se oglasi i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

- Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje u FK Partizan. Iako nikada niste imali stida kada se pogledate u ogledalo, posle svega, pokažite bar malo ljudskosti i dostojanstva, treba vam živeti i posle Partizana.

Moj ulazak u JSD Partizan je bio iz dva motiva, da pomognemo svim klubovima koji su deo Društva i da dovedemo normalnu upravu u Partizan koja neće raditi u sopstvenom interesu i interesu onih koji nisu prijatelji Partizana.

Nezadovoljstvo navijača Partizana je veliko i opravdano. Ako Upravu koju gledamo godinama kako ponižava najveći sportski brend ne može da smeni JSD, a trebalo bi da može, i ako ne mogu da je smene Partizanovci, postavlja se pitanje "ko može"?

KK Partizan će naredne sezone dati sve od sebe da usreći našu armiju navijača. Borili smo se i uvek ćemo se boriti za naš Partizan - napisao je Ostoja Mijailović naa društvenoj mreži "X".

Podsetimo, fudbalski klub je već neko vreme u sukobu sa JSD i postoji raskol između zaraćenih strana. Upravo je UO JSD smenio Milorada Vučelića i Miloša Vazuru sa funkcija tokom 2023, ali je FK Partizan potom istupio iz sportskog društva i situacija je trenutno poprilično nejasna.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević: Znamo koliko nam je potrebna Evropa, verujem da možemo da je izborimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišel

    29. avgust 2024 | 12:39

    Politika je uništili partizan i ceo sport.Nema više sporta.Kao i rat i droga,sve je postalo biznis.Zbogom sportu lepi....

  • !!!

    29. avgust 2024 | 12:36

    Zna se ko moze, onaj ko je i tebe tu postavio!!!!

  • Marko

    29. avgust 2024 | 12:39

    Na istoj ste adresi, pa ti je valjda jasno ko menja/postavlja i njih i tebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA