Svetozar Mijailović ponosno o uspehu Zvezde: "Predstavili smo Srbiju na pravi način"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović je sa ponosom govorio o plasmanu crveno-belih u novi format Lige šampiona.

Za zvanični sajt kluba imao je velike reči, a posebno je srećan što su fudbaleri ponovo uspeli da obraduju navijače.

- Ostvarili smo cilj sa početka sezone i obradovali čitavu zvezdašku javnost. Crvena zvezda je oduvek stremila najvišim ciljevima, tako je bilo i na početku ove takmičarske godine. Pokazali smo na terenu da smo zaslužili plasman u najkvalitetnije takmičenje u Evropi. Naša Zvezda je zasijala najsjajnije i priredila svim pristalicama veče za pamćenje, koje će se u budućnosti prepričavati. Predstavili smo Srbiju na pravi način i na tome čestitam pre svega igračima i članovima stručnog štaba. Sa druge strane pokazali smo da imamo najbolju podršku kada je to najpotrebnije. Zahvalio bih se i našim vernim navijačima, koji su nam pružili neverovatnu podršku i pomogli nam da dođemo do zacrtanog cilja. Ponosni smo što će se Liga šampiona i ove godine igrati na Marakani - zaključio je Mijailović.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik oduševljen amtosferom na Marakani: Ovo sam samo gledao na internetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    29. avgust 2024 | 08:08

    Čestitke Zvezdi,samo jedna molba.Promenite naziv stadiona u Marakanu.Rajku Mitiću odredite npr.neku tribinu.U svim izjavama stoji Marakana kod svih članova Zvezdine uprave,pa bi bilo lepo vratiti stari naziv.Sa ovakvim postupcima svesno ili namerno nipodaštavate slavno ime Rajko Mitić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA