Elšnik večeras ostvario svoje snove: "Zbog ovoga sam došao u Zvezdu, dok ovo ne vidiš i doživiš..."

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu nad Bode Glimtom (2:0) i tako su nadoknadili minus iz prvog meča i plasirali se u Ligu šampiona. Asistent za drugi gol bio je Jan Timi Elšnik, koji je posle meča bio prezadovoljan.

On je u izjavi za TV Arena Sport istakao kako su mu se večeras ostvarili snovi od kako je bio mali.

- Pa jesam, kako ne, puna Marakana, dok ne vidiš, ne doživiš, to su snovi, došao sam u Zvezdu da igram Ligu šampiona. Ispunili su se snovi od malena...

Naježio se na atmosferu na Marakani.

- Pa, da, čuo sam i uživao u tome, puna Marakana. Naježiš se, njima nije bilo, kada pogledaju malo desno, nisu svesni šta je ovo. Navijači su nam sigurno pomogli. Bode je druga ekipa, nama je to dalo vetar u leđima i svaka čast navijačima.

A atmosfera je sigurno uticala i na Norvežane.

- Atmosfera je sigurno njih malo uplašila, nisu bili komforni, teren im nije bio domaći. Imali su problem pozadi, izgubili su par lopti i samopouzdanje, 60 minuta nisu šutnuli ka golu, mi smo ga čekali. Dobra naša utakmica. Bode je dobra ekipa. Taman kada je bila malo teško, pala je kiša, taman kada je trebalo pala je posle mesec dana i pomoglo nam, sve se poklopilo.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda u NBA stilu pregazila Jahorinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA