Partizan ispisao negativne stranice istorije: Prvi klub koji je ispao iz kvalifikacija za tri takmičenja

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Fudbaleri Partizana upisali su i peti poraz u evropskim kvalifikacijama ovog leta i tako se oprostili od snova o grupnoj fazi, pošto je Gent i u revanšu minimalcem zapečatio sudbinu kluba. Crno-beli neće igrati ove jeseni niti u jednom takmičenju.

Gol odluke u drugom meču postigao je Matijas Delorž-Kneper u 88. minutu, a srpski tim će imati za čim da žali, posebno Gajas Zahid koji je propustio ogromnu šansu u prvom delu okršaja.

Ovaj poraz označio je jedan vrlo poražavajući podatak - crno-beli su postali prvi klub ove sezone koji je ove sezone eliminisan u kvalifikacijama za sva tri evropska kupa.

To se prethodno dogodilo samo Mariboru i BATE Borisovu 2022. i 2023. godine.

Naravno, i sam sistem doigravanja od uvođenja Lige konferencije je bio drugačiji do ove sezone, ali to ne umanjuje činjenicu koja će biti zabeležena u analima. Pred klubom je sada period konsolidacije, ukoliko se o njoj uopšte i može razmišljati i u narednih devet meseci samo domaća takmičenja će biti u prvom planu.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević: Znamo koliko nam je potrebna Evropa, verujem da možemo da je izborimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    28. avgust 2024 | 20:32

    U Srbiji se kaže "teško kući gde nema domaćina" e gospodo u Partizanu nema rukovodstva i da su pošteni ovi u rukovodstvu kao što nisu kolektivna ostavka pošto uporno srozavaju Partizan ?

  • Siny

    28. avgust 2024 | 20:23

    Čestitamo. Bar u nečemu prvi.

  • Zoran

    28. avgust 2024 | 20:29

    Jaaaooo Terziću i Čoviću vi ste krivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA