Veliki problem za Partizan, Saldanji ponovo napukla loža i ugrozila prodaju

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nema Mateusa Saldanje ni u protokolu meča Partizana protiv Gentom, što je dan ranije nagovestio i trener Aleksandar Stanojević, ostavljajući znak pitanja uz status Brazilca za meč, a ta činjenica mogla bi da donese daleko veće posledice od 15-dnevne pauze. Napadač je u minulih nekoliko dana u pregovorima sa nemačkim Hofenhajmom, ali i sa Al Džazirom koja se ponovo "aktivirala" i ceo posao bi mogla da ugrozi povreda koju je Saldanja obnovio pre dva dana na treningu.

Radi se o manjoj rupturi zadnje lože, koju je Brazilac "osetio" i tokom prvog meča sa Belgijancima, usled čega je i zatražio zamenu. Isprva se činilo da će proći bez većih problema, ali se dodatno iskomplikovalo u post festumu utakmice...

Pre dva dana na treningu fudbaler se ponovo požalio na isti problem, potom i napustio rad da bi kasnije snimkom bilo utvrđeno da se radi o manjem oštećenju mišića zadnje lože, usled koga će napadač morati i na kraću pauzu.

Sve ovo ozbiljno dovodi u pitanje transfer fudbalera u završnici prelaznog roka, jer je veliko pitanje da li će bilo koji zainteresovani klub biti spreman da rizikuje i uloži u igrača koga potom mora da oporavlja. Bez obzira što povreda nije teže prirode...

(Z. Ivković)

Video: Čekamo da Saldanja proigra: Stanijević veruje u napadača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA