Saznajemo! Tim iz Nemačke želi Saldanju, Partizan može ozbiljno da zaradi na transferu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Večerašnja utakmica sa Gentom, u plej-ofu za Ligu konferencije, mogla bi da bude jedna od poslednjih za Mateusa Saldanju u dresu Partizana, jer je napadač crno-belih u pregovorima sa nemačkim Hofenhajmom, saznaje Telegraf.

Bundesligaš je, prema nekim informacijama, spreman da isplati klubu iz Humske obeštećenje od 6.000.000 evra, bonuse i procente, a Brazilcu ponudi višegodišnji ugovor.

Možda ne tako vredan, kakav je Saldanji nudila Siti grupa ispred Al Džazire (dva miliona neto po sezoni na tri godine) pre nego što je posao pukao znog načina isplate, ali sasvim primamljiv, kako uostalom i ceo projekat Hofenhajma, koji je ovoga leta već napravio strašan posao sa jednim napadačem.

Naime, početkom avgusta pomenuti klub je prodao novopečenog nemačkog reprezentativca Maksimilijana Bajera Borusiji iz Dortmunda za čak 28.500.000 evra. Deo novca je uložio u Adama Hlozeka iz Leverkuzena (18.000.000), koji je drugi napadač i Harisa Tabakovića iz Herte (3.000.000), ali izgleda da to nije sve, da je Hofenhajm nešto video i u Mateusu Saldanji i rešio da stupi u kontakt sa Partizanom i igračem ne bi li "ispipao" teren za eventualni transfer.

Nema vremena na pretek, prelazni rok u Nemačkoj traje do 30. avgusta i praktično su preostala dva dana posle meča sa Gentom da se kompletan posao zaključi.

Dvojica Saldanjinih agentata su već u Beogradu, sa akcentom na portugalca Nuna Patraa, koji je važniji šraf u celoj priči, neki razgovori su i obavljeni i preostaje nam da sačekamo do petka uveče i uverimo se da li će dobra volja i pregovori biti pretočeni u konkretnu realizaciju transfera ili će Partizan i Saldanja ostati u braku iz nužde...

(Telegraf.rs)

Video: Karlik Džons o debiju pred Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laznak se ispasti

    28. avgust 2024 | 10:33

    sace kad stanoje odradi posao sto mu je tirana platila..partizan ispada iz evrope al na nase srecu i albanci ce igrati 1-1 pa ih ceka NOGA iz takmicenja u koje su dodli prevarom

  • Andrija

    28. avgust 2024 | 10:39

    Ja neznam sto ne puste coveka,ne igramo evropu u stvari mi ne igramo nista pa da nam je sad saldanja preko potreban a i dobicemo solidne pare od transfera ali ako ovi iz uprave budu zatezali na kraju necemo dobiti nista !Mada i te pare od transfera nam ne trebaju nas ne moze da spase ni sultan od brunea.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA