Sve o meču Zvezda - Bode Glimt: Očekivani sastavi, od koga preti najveća opasnost, šta kažu kladionice...

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 11

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Bode Glimta, u okviru revanš sureta plej-ofa za Ligu šampiona.

Imaju izabranici Vladana Milojevića zaostatak od jednog gola, s obzirom na to da je Bode slavio u Norveškoj sa 2:1.

Ipak, jasno je svima da aktuelni šampion Srbije i te kako ima svoje šanse, pogotovo kada se uzme u obzir i da će stadion biti pun.

Kada se igra i ko prenosi?

Susret Crvene zvezde i Bode Glimta zakazan je za 21.00, a TV prenos obezbeđen je na dve televizije, s obzirom da ćete meč moći da gledate i na kanalu RTS 1, ali i na TV ArenaSport 1 Premium.

Ko sudi?

UEFA je dva dana pred početak ovog meča objavila ko će to deliti pravdu na ovom meču i biće to jedan od najiskusnijih arbitara na Starom kontinentu. U pitanju je Davide Masa iz Italije.

Bode Glimt - Crvena zvezda Foto: Facebook/ FK Crvena zvezda

Njemu će pomagati Filipo Meli i Stefano Alasio iz iste zemlje, dok je za četvrtog arbitra postavljen Fabio Marseka iz Italije.

U VAR sobi sedeće Aleandro di Paolo, kao i Danijele Paterna iz Italije, dok je posmatrač suđenja Mehmet Murat Ilgaz iz Turske, a delegat Peter Oskam iz Holandije.

U kakvom raspoloženju ekipe dočekuju meč?

Što se tiče Zvezde, izabranici Vladana Milojevića u ovaj meč ulaze posle onog u orveškoj, s obzirom na to da su odložili meč sa TSC-om koji je trebalo da bude odigran proteklog vikenda. Prethodno su crveno-beli slavili protiv Čukaričkog sa 4:1, a pre mtoga i protiv Novog Pazara identičnim rezultatom.

Sa druge strane, Bode je nakon pobede protiv Zvezde, upisao jednu zaista ubedljivu pobedu. Izabranici Trenera Knutsena, savladali su Sarpsborg u norveškom prvenstvu sa čak 6:0. Zanimljivo, odmorio je Knutsen nekolicinu startera iz meča protiv Zvezde, te su oni ušli u igru u drugom poluvremenu.

Od koga preti najveća opasnost?

Patrik Berg i Jens Peter Hauge ce definitivno biti najveća pretnja po tim Zvezde. Prvi je srce i duša tima, od njega sve polazi, dok je drugi bio jedan od najvećih talenata norveškog fudbala, sa kvalitetom koji ga je odveo u Milan i Ajntraht.

Šta kažu kladionice?

Nije Zvezda bila favorit u prvom susretu, ali zato u ovom predstojećem jeste, ipak, ne toliko izraženi.

Kvota na pobedu beogradskih crveno-belih varira, i kreće se od 2.1o do 2.20, na nerešen ishod je između 3.45 i 3.75, dok je kvota na pobedu norveškog tima oko 3.30.

Bode Glimt - Crvena zvezda Foto: Facebook/ FK Crvena zvezda

Očekivani sastavi:

Crvena zvezda: Glazer - Seol, Điga, Spajić, Rodić - Hvang, Elšnik - Ivanić - Ilić, Milson - Duarte.

Bode: Haikin, Sjovold, Bjortug, Gundersen, Bjorkan, Evjen, Berg, Fet, Mata, Hauge, Hog.

Reč trenera

Vladan Milojević (Crvena zvezda):

- Dobar dan svima, pa evo očekuje nas drugo poluvreme utakmice u plej-ofu na našem stadionu. Dobro vam je poznat rezultat u prvoj utakmici. Sigurno jedna utakmcia sa velikim značajem, pogotovo jer je ulog ulazak u LŠ. U prvoj utakmici je Bode bio da kažem bolji i pobedio je, kao što sam rekao posle te utakmice završeno je samo prvo poluvreme. Mislim da smo se za ovo vreme oporavili i malo došli do pojedinih igrača koji su se podigli fizički i imamo 90 minuta. Igramo protiv dobre ekipe, ali ovde nema loših, mogu reći o njima sve o superlativu. Imaju svoj sistem rada i igre i ne očekuje nas ništa manje teška utakmica. Imamo još 24 sata da se spremimo, imamo pojedinih problema kod igrača, videćemo u kom sastavbu ćemo izaći. Mi moramo da damo sve od sebe, igramo pred našim navijačima, biće skoro pun stadion, na nama je da probamo da odradimo ono što smo radili i da uradimo sve kako bismo došli do rezultata.

Kjetil Knutsen (Bode):

- Moramo da se pripremimo. Uglavnom smo gotovi. Imali smo dva sastanka danas, sutra ujutru ćemo još malo, ali imamo mnogo manje posla nego što mislite. Imam poverenja u igrače, da oni mogu da daju dobar pristup u ovom meču. Kad meč počne u devet bićemo spremni.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo će obradovati Delije: Milojevic dobio veliko pojačanje na treningu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limeni

    28. avgust 2024 | 10:20

    Bez kange i opet Rodić, Drkusić ne igra...

  • gazi nebitne laznjake

    28. avgust 2024 | 10:30

    hajmooooo Bodee gazi laznjaka da se slavi..ne zali tiiranu..samo gaziiiiiiiiiiiiiii

  • Paki

    28. avgust 2024 | 10:29

    Mimovic ,zasto igra Korejanac opet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA