"Sever je rasprodat, evo koliko je karata ostalo za ostale tribine": Predsednik Zvezde se obratio navijačima

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Bode Glimta meč sezone u sredu od 21.00 na svom stadionu, a ulog je Liga šampiona!

Crveno-beli su poraženi u prvom meču u Norveškoj sa 2:1, ali sada će pred svojim navijačima pokušati da anuliraju taj rezultat i domognu se elitnog takmičenja, koje donosi i ogromnu finansijsku zaradu, naročito što je takmičenje izmenjeno i biće osam utakmica, umesto uobičajenih šest u grupnoj fazi.

Očekivano je i interesovanje za ovakav meč veliko, jer navijače Zvezde posebno motiviše Evropa.

Karata je sve manje, ali ih ima još na blagajnama. Severna tribina, na kojoj se okupljaju najvatrenije pristalice je rasporodata, a ostalo je malo karata za istočnu i zapadnu tribinu, kao i za jug, koji je takođe otvoren.

Predsednik Zvezde, Svetozar Mijailović, otkrio je kakva je situacija sa prodajom karata i koliko je karata ostalo na dan meča u prodaji.

Humanitarna utakmica Foto: Nikola Anđić

- Prodaja ulaznica ide odlično, kao što smo i očekivali. Sever je već rasprodat, ostalo je za zapad i istok po hiljadu ulaznica u prodaji, dok za jug ima još oko pet hiljada slobodnih ulaznica. Zato još jednom pozivam zvezdaše da požure da kupe svoju ulaznicu, da napunimo Marakanu i podržimo našu ekipu u velikoj borbi za Ligu šampiona. Naš stadion mora biti ispunjen do poslednjeg mesta. Zajedno možemo sve, to smo mnogo puta do sada pokazali. Dodjite da jos jednom zajedno ispisemo istoriju Crvene zvezde - rekao je Svetozar Mijailović.

(Telegraf.rs)

Video: Norvežanin pokušao da provocira Milojevića na konferenciji za medije, reagovala Zvezdina lepotica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Порат

    27. avgust 2024 | 22:47

    У преводу биће макс. 30 хиљада гледалаца.

  • RSK

    28. avgust 2024 | 01:59

    Da li je glavni navijač kupio kartu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA