"Ne možemo danima da ga bičujemo, platio je...": Stanojević o "rešenom" sukobu sa Kaluluom

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaleri Partizana u sredu od 18 časova igraju revanš meču plej-ofa za Ligu konferencije protiv Genta.

Na konferenciji za medije prisutnima se obratio trener Aleksandar Stanojević, a između ostalog, dotakao se i "sukoba" sa Aldom Kaluluom. 

Naime, Kalulu je u revanšu sa Luganom, u Tunu, igrao na poziciji klasičnog napadača, a kada je zamenjen reagovao je neprimereno, ljutito, u jednom momentu je šutnuo i flašicu vode ka Stanojeviću, pa je u prvom meču sa Gentom sklonjen iz tima.

Posle svega, utisak je da su nesuglasice rešene, a tog mišljenja je i Stanojević.

- Da, pa dobro, on je profesionalac i izvinio se za postupak. Ne možemo zbog jedne situacije sad da danima bičujemo i teramo do kraja. Jednostavno, platio je ceh svoj i postoji neki sistem vrednosti u Partizanu, našem načinu razmišljanja, način ponašanja, pravila koje moraju da se poštuju - istakao je Stanojević i dodao:

- Možete jednom da pogrešite, drugi put nemate pravo na grešku, tako da svi mi imamo pravo na neku grešku. Tako da, jednostavno, u suštini je iza nas svaka situacija i prošla je, tako da nastavljamo normalno i biće kao da se ništa nije desilo, ali zna se kako moramo da se ponašamo, kako da funkcionišemo i znamo ako se ponavljaju neke stvari da će biti najteže za svakog od nas, tako da se prekida saradnja. Sad nastavljamo normalno uz jednu pozitivnu priču.

(Telegraf.rs)

Video: Pred Lugano pričao o srpskom fudbalu, sudijama...: Nikad surovija konferencija Stanojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA