Mitrović i Sergej dobili skupocenog saigrača: Zvezda Mančester sitija otišla u Arabiju, Al Hilal sve jači

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pisalo se tokom prethodnih dana o ponudi od 40 miliona evra koja je stigla na račun Mančester sitija od strane Al Hilala, ali na kraju je kazaljka pokazala 25 miliona! Žoao Kanselo je sve dogovorio sa klubom iz Saudijske Arabije i postaće uskoro i zvanično njihov igrač.

"A Bola" je prethodno spekulisala o plati od 70 miliona za tri godine, ali je Fabricio Romano otkrio da će on zaraditi 45 miliona u navedenom periodu. Ogromna suma svakako.

To znači da će Al Hilal u svojim redovima imati još jednu fudbalsku zvezdu pored već postojećih i da će Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić u narednom periodu imati još veće apetite kada je u pitanju borba za pehare.

Kanselo je u prethodnih godinu i po dana bio ni na čijoj zemlji pošto Pep Gvardiola više nije računao na njega nakon odličnih partija, pa je tako bivao pozajmljen u Bajern i Barselonu. Prethodno je tokom karijere nastupao za Benfiku, Valensiju, Inter i Juventus.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović otkrio da li će i dalje igrati za reprezentaciju Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA