Milojević dao odgovor na pitanje da li je bolje da Zvezda igra u Ligi Evrope ili u Ligi šampiona

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju Bode Glimt u revanš meču plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona, a u prvom meču bilo je 2:1 za Norvežane.

Trener Vladan Milojević je dan pred utakmice održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o raznim temama oko same utakmice.

Od novinara je dobio pitanje na činjenicu da se na društvenim mrežama komentariše da li je možda bolje da Zvezda nastupi u Ligi Evrope nego u Ligi šampiona.

- Nemam komentar, ono što sam odavno rekao je da svako ima pravo na svoj stav. Mi razmišljamo samo o utakmici, rekao sam da je veliki ulog igrati LŠ. Dosta toga je rečeno, to je veliko takmičenje, a ovo što kažete plej-of vam daje mogućnost i za LE. Mi razmišljamo samo o utakmici sada, neko će da kaže da je ovo možda najbitnija utakmica. Mi smo skloni da je svaka utakmica za život ili smrt. Tražiću da budemo skoncentirani, da navijači uživaju i daju vetar u leđa i neka bude po božjoj volji.

Novinare je zanimalo da li će Omri Glazer nastupiti za Zvezdu, pošto se tokom jutra pojavila informacija da je zdrav i da je trenutno u konkurenciji.

- U šali sam rekao pre konfernecije da vidim sajt jedan pošto vi to dobro znate, videću sutra da liće igrati Omri ili neće - rekao je Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdine legende podržale ekipu pred revanš protiv Bodea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kad

    27. avgust 2024 | 16:12

    izgubite podnesi ostavku i povedi celu upravu sa sobom.

  • ja

    27. avgust 2024 | 17:58

    Najveca prevara od trenera, zvezdas sam ali sa njim tesko da mozemo nesto…

  • Zox

    27. avgust 2024 | 15:48

    Bolje je nigde u EU tj samo u domaćoj šusterskoj ligi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA