Saznajemo! Vojvodina uručila otkaz Božidaru Bandoviću, evo ko će voditi tim protiv Partizana

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Nakon vrlo lošeg početka sezone sa ekipom Vojvodine, osvojena samo četiri boda u prvih pet kola Superlige Srbije i eliminacije u kvalifikacijama za Ligu Evrope od Ajaksa i Ligi konferencija od Maribora, klub iz Novog Sada doneo je odluku da se rastane sa svojim šefom stručnog štaba, Božidarom Bandovićem, saznaje Telegraf Sport.

Vojvodina je ove sezone imala velikih problema sa odbranom i primila je čak 11 golova u Superligi Srbije. Jedinu pobedu ostvarila je protiv Tekstilca u Odžacima, kao i protiv Maribora u Ligi konferencija, ali to nije bilo dovoljno, jer su Slovenci otišli dalje nakon boljeg izvođenja penala.

Iz Vojvodine zajedno sa Bandovićem odlazi i prvi pomoćnik Srđan Stojčevski, pa je zbog toga ostalo otvoreno pitanje ko će u nedelju voditi ekipu u meču protiv Partizana u Humskoj od 21.05 časova.

Tim će u nedelju predvoditi Nemanja Krtolica, koji je inače bio drugi pomoćnik Božidara Bandovića u timu Vojvodine. Postoji mogućnost da se on zadrži na samoj klupi Novosađana duže vreme, u slučaju dobrih rezultata u domaćem takmičenju.

Što se tiče prethodnog iskustva Krtolice, on je radio kao trener mlađih kategorija Vojvodine, a vodio je još dva novosadska tima - Kabel i Mladost GAT.

Pored Božidara Bandovića, kao asistent je sarađivao sa Rankom Popovićem, Vladicom Grujićem i Milošem Veselinovićem.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdine legende podržale ekipu pred revanš protiv Bodea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    27. avgust 2024 | 17:22

    Otkaz u sezoni kupanja, slika i prilika ove bruke od domaćeg fudbala.

  • BOBA

    27. avgust 2024 | 16:05

    Koja smo boranija od fudbala,menjaju timovi trenere posle dva poraza a nikada ne smene zadužene za dovođenje igrača i formiranje tima,tek je početak sezone a već tri trenera dobila otkaz,ludilo mozga

  • Goa

    27. avgust 2024 | 15:31

    Kakav cirkus od lige, trenere menjaju kao carape

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA