Vladan Milojević Foto: crvenazvezdafk

Milojević ne želi da otkriva karte pred Bode: Pomenuo Delije i govorio o jednom Zvezdinom cilju

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
  • 7

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratio se javnosti pred meč sa Bodeom koji će biti presudan za plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Na konferenciji je bio prisutan i štoper Uroš Spajić, a sam tok možete ispratiti ispod.

Najnovije
15:30

Spajić o odgovornosti

Naravno, prvo svaki igrač ima odgovornost ogromnu, prema navijačima pre svega, došli su u Norvešku ne znam ni na koji način u onolikom broju. Videla se njihova frustracija i ostali smo im dužni,  svesni smo da smo morali bolje, ostala je neka ta energija za sutra. Ja kao ja, nebitan sam, trudim se da pomognem kolektivu, stariji sam i imam iskustvo. Koliko god mogu pomoći ću, sutra je bitno da budemo svi kao jedan, da budemo hrabri, uzmemo energiju sa tribine i damo sve od sebe. Zvezda je tim sa tradicijom i istorijom i nemamo pravo da potcenjujemo bilo koga i jednostavno na nama je da odigramo najbolje moguće

15:28

Atraktivnost rivala

Da li imamo teže utakmice ili ne, imamo naše prvenstvo i sigurno to nisu neke brojke koje možemo da postignemo kao u LŠ. Kada igrate sa kvalitetnom ekipom... Rekao sam na ovom nivou ako uzmete da li je neko atraktivan ili ne... Po meni ja sam trener običan i usko sam fokusiran da se ovim bavim i ja znam da nigde na svetu nema protivnika slabog. Arabija, Emirati, Koreja, i tamo se igra fenomenalan fudbal, ali to smo mi. Mi smo po tradiciji veći klub od Bodea, ali u 21. veku sve ekipe treniraju i igraju. Ako mene pitate, voleo sam da pričam o prošlom vremenu, voleo sam da imam sve igrače od prvog dana priprema, ali mi funkcionašemo drugačije. Nama je potrebno vreme i mi se ne žalimo na to.

15:25

Tamo se igralo na veštačkoj travi, sada je situacija drugačija

Ja nisam neko ko traži izgovor bilo kada, odigrali smo kako smo odigrali tamo. Sigurno to što igramo kod kuće je bitno, domaćini smo, daleko je, tamo bismo imali više navijača da je bliže. Herojski broj navijača je bio tamo, dobro su se čuli tamo naši navijači. Sada igramo u našoj kući i mislim da će biti jedna dobra utakmica, sad koliko će se razlikovati zavisi od mnogih faktora.

15:24

Ne smatra da je tim Bodea potcenjen u prvom meču

Šta značiti potceniti i preceniti, spremali smo meč u skladu sa našim mogućnostima. Ja sam to dosta puta pričao, nismo mi tu da pravimo predstavu i da imamo samo navijače. Puno puta vas protivnik iznenadi ili ne. Ne bih se vraćao na tu utakmicu prvu.

Rekao je Uroš malopre, ekipa je fizički pripremljena, sigurno da bilo šta o čemu morate da razmišljate je upravo tu, fizičke sposobnosti.

15:22

Nije hteo Milojević o sastavu opet

Sačekaću dva, tri, četiri sata, imaćete objavljen sastav pa ću i ja na konto toga sastaviti tim.

15:21

Odložen meč za vikend?

Mislim da je i u prošlosti Zvezda odlagala, ima i dosta drugih klubova koji su odlagali. To nije problem, više vremena imamo da pripremimo bitnu utakmicu, ovo je najbitnije, da budemo skoncentrisani i da radimo. Ako me pitate nisam za odlaganja, iskoristili smo pravo, ali mislim da nismo ništa loše uradili. Značilo nam je da imamo malo više vremena.

15:20

Bode je u dobroj formi, dobili su za vikend 6:0

Sigurno će njihov trener imati konferenciju pa pitajte, imaju dobar momenat, prvenstvo im je u piku, u dobroj su formi. Kod nas mi probamo da dižemo formu, napredujemo, imam dosta igrača koji igraju sa nama i novi su, probleme sa povredama. Dajemo sve od sebe, trudimo se i radimo u maksimali i sad ne znam da li će se tu nešto promeniti kada su oni u pitanju, da li će Bode nešto menjati.

15:18

Vežbanje penala?

Jedan deo igre su penali, ali s obzirom da se uvek šutiraju posle treninga to je jedan deo igre.

15:18

Ovakve utakmice se rešavaju u prvih 15-20 minuta, sa druge strane postoji mišljenje da treba biti strpljiv i čekati kasnije?

To je njihovo mišljenje, eksperata, ja nisam stručnjak. Ja sam trener, nešto sam pripremio, oni verovatno znaju.

15:16

Atmosfera u Beogradu?

Mislim da, šta reći o našoj atmosferi. Mislim da su naši navijači šampioni Evrope, da su generalno svaki put oni ti koji prirede nešto spektakularno. Uvek smo ponosni na njih, ne bih trošio mnogo reči. Mislim da svi koji su igrali znaju kakva je atmosfera, nama je privilegija što imamo takve navijače.

15:15

O potencijalnom uspehu ili neuspehu, plasmanu u LŠ ili LE

Ja se bavim ovim poslom od kada znam za sebe, igram od desete godine, ako nešto radim a imam 54 godine, ako nešto radim šutiram tu loptu. Ja gledam na stvari na njedan način, publika i novinari drugačije. Nikada za nijedan klub nisam rekao bil0 šta, niti volim da pravim prognoze. Mislim da u ovom trenutku mi živimo u drugačijem svetu, ima zlonamernosti u svemu tome, sve ekipe su dobre na svoj način, svuda se igra fudbal. Ovde imate mnogo klubova sa tri takmičenja, pre 20-30 godina je bilo drugačije. Sada ćete videti da sve zemlje imaju dobre ekipe, budžete, sisteme.

Ne postoji loša ekipa u plej-ofu, možda nešto može biti atraktivnije ili ne. Nama istorija ne dozvoljava, nemamo čega da se plašimo ili bojimo, velika su očekivanja javnosti i pritisak, ali mi moramo da ispunimo snove navijača, zemlje, porodica. Da li ćemo uspeti ili ne videćemo. Mi smo Crvena zvezda.

15:12

O Glazeru

U šali sam rekao pre konferencije da ćekam da vidim sajt jedan pošto vi to dobro znate, videću sutra da li će igrati Omri ili neće.

15:11

Misli su usmerene na utakmicu

Nemam komentar, ono što sam odavno rekao je da svako ima pravo na svoj stav. Mi razmišljamo samo o utakmici, rekao sam da je veliki ulog igrati LŠ. Dosta toga je rečeno, to je veliko takmičenje, a ovo što kažete plej-of vam daje mogućnost i za LE. Mi razmišljamo samo o utakmici sada, neko će da kaže da je ovo možda najbitnije utakmica. Mi smo skloni da je svaka utakmica za život ili smrt. Tražiću da budemo skoncentirani, da navijači uživaju i daju vetar u leđa i neka bude po božjoj volji.

15:09

Spajić o defanzivnom segmentu

Svi smo jedan tim i stranci i domaći. Bilo je teško tamo, imali smo veća očekivanja, tih par dana nije bio najsjajnije, dosta dobro smo se pripremili i nadam se da ćemo sutra videti bolju Zvezdu, mora tako da bismo pobedili. Svakako je tu naša uloga pozadi velika, lakše je ako ne primimo gol. Očekujemo trku i traniziciju, oni su hitra i agresivna ekipa i moramo da im odgovorimo na to. Želimo da ostvarimo rezultat, to je svima jasno.

15:08

Očekujete da li će rival opet igrati na isti način i da li se osećate odgovornim?

Milojević:

Oko te odgovornosti, i prošli put sam rekao i sada i zauvek, ja sam uvek najodgovorniji. Ne treba to da mi postavljate. Igramo protiv ekipe koja ima trenera od 2017. i igraju konstantno svake godine, imanju sistem, ne menjaju igrače. Jedan sistem koji je došao do toga da prikazuje to što prikazuje. Mi još nismo na maksimumu, nadam se da ćemo u svim aspektima biti bolji, naš koncept je drugačiji, dosta novih igrača koji su došli. Ono što očekujem je da ne znam da li oni mogu da igraju drugačije, svaka ekipa ima svoje vrline i mane. Treba da iskoristimo mane i zaustavimo vrline, ne znam šta će kolega da spremi za utakmicu. Mi smo radili i imamo jasan plan i probaćemo da ga sprovedemo u delo.

15:05

Reči štopera Spajića

Očekivanja su velika, znamo šta je pred nama, znamo o kakvom protivniku se radi, videli ste tamo. To nije bio maksimum Zvezde i očekujem da sutra i uz podršku navijača budemo bolji i agresivniji i ostvarimo rezultat koji svi priželjkujemo.

15:04

Uvodna reč Vladana Milojevića

- Dobar dan svima, pa evo očekuje nas drugo poluvreme utakmcie u plej-ofu na našem stadionu. Dobro vam je poznat rezultat u prvoj utakmici. Sigurno jedna utakmcia sa velikim značajem, pogotovo jer je ulog ulazak u LŠ. U prvoj utakmici je Bode bio da kažem bolji i pobedio je, kao što sam rekao posle te utakmice završeno je samo prvo poluvreme. Mislim da smo se za ovo vreme oporavili i malo došli do pojedinih igrača koji su se podigli fizički i imamo 90 minuta. Igramo protiv dobre ekipe, ali ovde nema loših, mogu reći o njima sve o superlativu. Imaju svoj sistem rada i igre i ne očekuje nas ništa manje teška utakmica. Imamo još 24 sata da se spremimo, imamo pojedinih problema kod igrača, videćemo u kom sastavbu ćemo izaći. Mi moramo da damo sve od sebe, igramo pred našim navijačima, biće skoro pun stadion, na nama je da probamo da odradimo ono što smo radili i da uradimo sve kako bismo došli do rezultata.

14:20

Početak konferencije zakazan je za 15.00 časova

Početak konferencije za medije zakazan je za 15.00 časova, kada bi pred predstavnicima medija na stadionu "Rajko Mitić" trebalo da se pojave trener Vladan Milojević i predstavnici Zvezde.

14:18

Dobrodošli u blog uživo!

Poštovani čitaoci portala Telegraf Sport, dobrodošli u naš blog uživo gde ćemo zajedno ispratiti konferenciju za medije povodom revanš meča plej-of kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta.

Meč se igra u sredu od 21.00 čas.

Video: Trener Genta posle pobede nad Partizanom: "Možda zbog vrućine nismo igrali dobro u drugom delu meča"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole Grobar

    27. avgust 2024 | 15:07

    Ljudi dosadili ste Bogu i narodu. Koga još interesuje šta tamo neki trenerčić priča? Ako niste u stanju Bode da pređete stavite ključ u bravu...

  • Kole

    27. avgust 2024 | 15:26

    Šta da pratimo? Pa tu nema ništa pametno da se čuje!

  • Gile PFC

    27. avgust 2024 | 15:44

    Važno je da Ser Šamrok svaki put nekako pusti u etar startnu postavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA