Marin obradovao navijače Zvezde pred Bode: "Glazer je zdrav i trenira, najverovatnije će igrati"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21.00 čas dočekuju na stadionu "Rajko Mitić" fudbalere Bode Glimta u revanš utakmici plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Posle prvog duela u Norveškoj, prednost ima rival (1:2).

Gost Jutarnjeg programa RTS-a ovog jutra bio je Marko Marin, tehnički direktor FK Crvena zvezda, koji ističe da je atmosfera u timu odlična.

- Naravno, mnogo pozitivna atmosfera je u ekipi. Spremili smo se za utakmicu, znamo šta nas očekuje i ulazimo optimistično. Taktika je više do našeg trenera, ali možete biti sigurni, a i mi smo, da smo spremni, da ćemo ući jako, hrabro i pametno, da bi se prošao ovaj dvomeč.

Fudbaleri Bodea doputovali su dan ranije u Beograd kako bi se prilagodili visokim temperaturama u našem glavnom gradu.

- Ne znam koliko će im to pomoći što su dan ili pola doputovali ranije. Uslovi u Norveškoj su bili drugačiji, igralo se na 15 stepeni. Drugi faktor je bio veštački teren. To je sve prošlo, mi smo se sa aktivnim rezultatom vratili u Beograd. Do naše je publike da nas podrže, da puna Marakana znači nenormalno igračima. Iz iskustva to mogu da kažem, znam šta to znači, kad si umoran, kad čuješ tu podršku, to ti daje tu dodatnu energiju i to će biti potrebno. Ući u LŠ nije lako, mi evo osmu godinu u nizu igramo u grupnoj fazi evropskog takmičenja. To nam niko nije poklonio, to su igrači, ljudi iz kluba sa navijačima postigli i izborili, to je cilj i sutra, da pokažemo dobru utakmicu i da se kvalifikujemo.

Prodaja ulaznica ide u najboljem mogućem pravcu.

- Pa biće pun stadion, to je definitivno i to zaslužuje ova ekipa i Beograd i Zvezda, da se sutra odigra dobra utakmica i podrži ekipa. Nervoza je kod igrača, trema, ali najkasnije kad se iz tunela izađe, kad se vidi pozitivna atmosfera, to toliko znači igračima da nekima nije ni jasno. To će biti dodatan faktor da prođemo dalje.

Kaže da će se Glazer najverovatnije vratiti u tim.

- Pa, iznenađenje ne verujem da će biti. Izaći će najbolja ekipa sigurno, mi imamo ne samo 11 igrača, nego super fond igrača, bore se za tih 11 mesta, njih 16-17 koji igraju. Mi verujemo u našeg trenera Milojevića, koji je do sada izuzetne rezultate postizao sa Zvezdom. Nadamo se da će se Glazer vratiti u tim, trenirao je, zdrav je i to će značiti ekipi, da se jedan takav igrač vrati. 

Menja se i sistem takmičenja u Ligi šampiona, što je dodatni izazov.

- Deca počinju da igraju fudbal sa jednim snom, da igraju u najvećem takmičenju, to je Liga šampiona. U Evropi su tu najbolji igrači, takmičite se sa najboljim klubovima. Prvi put se ove sezone igra osam utakmica, to su dodatne dve utakmice za naše navijače, čeitri domaće i četiri gostujuće. Bilo bi lepo da Crvena zvezda bude deo novog formata i verujem da će to tako da bude.

Bode neće doći sa belom zastavicom.

- Tako je, ali o tome neću ni da razmišljam, cilj je Liga šampiona. Moramo da pokažemo da zaslužujemo, Bode dolazi da pokaže da i oni to zaslužuju. Bićemo dobri, možda još bolji. To je stvarno jedno finale, teška utakmica, biće spremni, trebaće nam 100% svaki igrač i pomoć publike.

(Telegraf.rs)

Video: Romanić je želja Partizana: Stanojević otkrio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    27. avgust 2024 | 14:03

    Ne dopada mi se uopšte politika Zvezde vezano za igrace ,dovode se kojekakve drkice a prodaju se naši igraci na istom mestu koji su pre samo par meseci proglašavai za velika pojacanja,o Kataiju da i ne govorim ,koj je naš najbolji strelac i igrac a nema nikakvu minutažu. Da bogom prodjemo al mrka kapa ...

  • Rasomon

    27. avgust 2024 | 14:40

    Bez Glazera smo kao bez pola tima. Idemo sjutra jako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA