Oglasio se fudbaler koji je zgrozio Srbiju prostačkom proslavom gola: Evo zbog čega se hvatao za međunožje

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Čitava Srbija ostala je zgoržena tokom vikenda zbog skandalozne proslave gola prvotimca Napretka, Marka Šarića na utakmici 6. kola Superlige Srbije protiv ekipe Vojvodine iz Novog Sada, kada se hvatao za međunožje. 

Bio je to pogodak za pobedu Kruševljana, postignut u 95. minutu utakmice, a gest Šarića prvobitno je promakao glavnom sudiji ove utakmice Dejanu Trifkoviću. Međutim, njegovi saradnici iz VAR sobe ponovili su ovaj snimak nekoliko puta uživo u prenosu na televiziji posle čega je fudbaler Napretka dobio direktan crveni karton.

Javnost je ostala složna u činjenici da odavno na srpskim terenima nije viđena skandaloznija proslava nekog gola, a sada se oglasio i sam fudbaler koji je objasnio zbog čega je to uradio i da to nikako nije bilo upućeno fudbalerima Vojvodine.

Za zvanični sajt, javnosti je ponudio izvinjenje uz napomenu da je svestan da će zbog toga biti i kažnjen.

- Onakvo ponašanje ne priliči Napretkovom prvotimcu. Naneo sam veliku štetu klubu i ostavio saigrače na cedilu. I sebi sam naudio, jer sam svestan da ću biti kažnjen, zasluženo. Iskreno se kajem i izvinjavam svima u Napretku, celokupnoj sportskoj javnosti, ali i FK Vojvodina, jer ružan gest nije bio upućen klupi domaćina, kako su pojedini mediji preneli, već saigračima na tribini, zbog naše interne šale. Na kraju je sve dobilo poptpuno drugačiju konotaciju i tek kada sam video snimak shvatio sam koliko ružnu sliku sam poslao - izjavio je Šarić.

Napredak je istakao da najoštrije osuđuje ponašanje svog prvotimca i da će on shodno klupskom pravilniku biti adekvatno kažnjen. Ipak, Kruševljani ističu da "staju iza svog igrača, jer u pitanju je mlad i porodičan čovek, bez mrlje u dosadašnjoj karijeri".

(Telegraf.rs)

Video: Frka na utakmici: Trener OFK-a vređao sudiju pa dobio crveni karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    27. avgust 2024 | 11:32

    Ako su vam medjusobne šale tako,, duhovite", onda je jasno koji stepen kulture i intelekta posedujete! Lično mislim da je to tvoja nekultura i kućno vaspitanje!

  • Bokelj

    27. avgust 2024 | 11:37

    Ðzabe se pravdaš.Svako normalan kapira da si momak bez kulture i intelekta.

  • Ceca

    27. avgust 2024 | 11:57

    Ne bi nikoga iznenadio i da si rekao kako si majku pozdravljao, uzas jedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA