Partizan putuje na revanš Gentu: Stanojević na put poveo 23 fudbalera, ne i Korejca Goha

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Fudbaleri Partizana otputovali su ovoga jutra put Belgije gde će sutra u Gentu odigrati revanš meč plej-ofa za Ligu konferencije protiv istoimenog kluba, od 18 časova, uz direktan prenos na TV Areni sport Premium 1. Trener Aleksandar Stanojević je na put poveo ukupno 23 fudbalera (20 igrača i tri čuvara mreže) na koje će računati u drugoj utakmici, u kojoj će crno-beli pokušati da nadomeste beogradski minus od jednog gola i nađu se u grupnoj fazi pomenutog takmičenja.

U odnosnu na duel u Humskoj, Stanojević ne može da računa na Jung-Džun Goha, koji se povredio u 22. minutu prve utakmice i bio je danima na poštedi, o čemu smo u ponedeljak i pisali. Otuda je Korejac ostao u Beogradu, baš kao i Frank Kanute, Aleksa Janković, Vukašin Đurđević, Nemanja Trifunović i još nekolicina mlađih momaka, koje stručni štab mahom koristi na treninzima.

U međuvremenu, tim je napustio Bojan Kovačević, koji je pozajmljen španskom Kadizu do seldećeg leta, kao i Janko Jevremović, koga su crno-beli za polovinu procenata od dalje prodaje prosledili u Železničar iz Pančeva.

Otuda su put Genta krenuli - golmani: Aleksandar Jovanović, Milan Krunić, Nemanja Stevanović; odbrana: Natan De Medina, Aleksandar Filipović, Milan Lazarević, Svetozar Marković, Nihad Mujakič, Mario Jurčević, Nikola Antić; vezni red: Kervin Arijaga, Mateja Stjepanović, Aleksandar Šćekić, Stefan Kovač, Gajas Zahid, Žoao Grimaldo, Ksander Severina, Bibars Natcho, Ibrahim Zubairu, Ado Kalulu; napad: Đorđe Jovanović, Nemanja Nikolić, Mateus Saldanja.

Rekosmo već, tim iz Humske će ispred sebe sutra imati težak zadatak da stigne i prestigne prednost Belgijanaca, što bi omogućilo plasman u Ligu konferencije i mirnu, makar finansijski, jesen za ceo klub. U suprotnom, crno-beli će biti u ozbiljnim problemima na svim nivoima...

(Telegraf.rs)

Video: Frka na utakmici: Trener OFK-a vređao sudiju pa dobio crveni karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van Helsing

    27. avgust 2024 | 09:31

    Jel' moguce da su ovi otputovali za Belgiju, od sramote ne bi trebalo iz kuce da izlaze a ne da se setaju po evropi.

  • нибрС

    27. avgust 2024 | 09:40

    Сада затворити границе

  • Sale

    27. avgust 2024 | 14:48

    Al su ova dvojica nasmejani kao deca na ekskurziji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA