Vlahović sa dva gola odveo Juventus na čelo Serije A: Srbin blistao u Veroni i još jednom pokazao klasu

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Sjajno igra Juventus na početku nove sezone, što su potvrdili i u drugom kolu upisavši pobedu istim rezultatom kao u prvom - 3:0. Ovog puta je žrtva bila Verona na svom terenu, pa je tako okršaj srpskih reprezentativaca pripao napadaču.

Dušan Vlahović je ujedno bio i centralna figura ovog meča, pošto je bio strelac dva pogotka, i to vodećegm i trećeg koji je zapečatio sudbinu rivala. Na drugoj strani je tugovao Darko Lazović...

U prvoj polovini prvog poluvremena Juve je već nametnuo svoj ritam, pa smo tako videli priliku za Manuela Lokatelija i pogodak Nikola Savone koji je poništen zbog ofsajda.

Do pauze je torinska ekipa ipak stekla osetnu razliku, pošto je najpre Vlahović bio jači od tri igrača u duelu i tako iskoristio dodavanje Kenana Jildiza u 28, da bi u 39. i Savona ipak došao do gola, koji je umalo postigao i Srbin, međutim zamalo je ostao kratak glavom u pokušaju da skrene udarac.

Već na startu drugog dela meča Dušan je pogodio i sa bele tačke i povratka za Veronu nije bilo, iako su do kraja pripretili preko Kaspera Tengsteta.

Juventus je posle dva kola jedini tim koji ima maksimalan učinak u Seriji A.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno! Dušan Vlahović za Telegraf o prvim utiscima posle pobede Đokovića na OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA