Partizan bez krilnog napadača u Belgiji: Goh preskače revanš sa Gentom

 
Z. I.
Z. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Fudbaleri Partizana u utorak ujutru putuju u Belgiju, gde će u sredu od 18 časova odigrati revanš meč plej ofa za Ligu konferencije protiv Genta (Arena sport Premium 1) i pokušati da nadomeste gol minusa, a na spisku putnika niti u konkurencijiza utakmicu neće biti Jung-Džun Goha. Korejski fudbaler se povredio u prvom duelu u Humskoj, već u ranoj fazi, te stručni štab neće moći da računa na njega.

Goh se povredio u 22. minutu prvog duela sa Belgijancima i odmah je zamenjen (ušao Stefan Kovač), a dan kasnije je podvrgnut snimanju magnetnom rezonancom, na kome je utvrđeno da nema većeg oštećenja tkiva, ali da Korejca očekuje pauza od sedam do deset dana.

Shodno tome, Goh je u periodu između dva meča u Evropi bio na poštedi, mimo trenažnog procesa i automatski nije bio ni planiran da konkuriše za revanš sa Gentom. Jer, ulog je previše veliki, a crno-bele sigurno očekuje meč visokog intenziteta da bi se rizikovalo sa rovitim igračem.

Sa druge strane, kako smo i najavili, u sastav se vratio Aldo Kalulu, koji je izgladio nesporazum sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem i biće u konkurenciji za sastav tima u sredu uveče.

(Telegraf.rs)

Video: Frka na utakmici: Trener OFK-a vređao sudiju pa dobio crveni karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA